ismet0006 Centipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #1 Bilgisayarımın fanını değiştirdim ve ciddi FPS düşüşü oldu neden?
al_ph Centipat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 698 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #2 ismet0006 dedi: Bilgisayarımın fanını değiştirdim ve ciddi FPS düşüşü oldu neden? Genişletmek için tıkla... Termal macunu az sürmüş olabilirsin, kalitesiz bir termal macun olabilir, soğutma bloğu tam oturmamış olabilir
ismet0006 dedi: Bilgisayarımın fanını değiştirdim ve ciddi FPS düşüşü oldu neden? Genişletmek için tıkla... Termal macunu az sürmüş olabilirsin, kalitesiz bir termal macun olabilir, soğutma bloğu tam oturmamış olabilir
ismet0006 Centipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #3 al_ph dedi: Termal macunu az sürmüş olabilirsin, kalitesiz bir termal macun olabilir, soğutma bloğu tam oturmamış olabilir Genişletmek için tıkla... İşlemci fanı değil usta, soğutma fanı
al_ph dedi: Termal macunu az sürmüş olabilirsin, kalitesiz bir termal macun olabilir, soğutma bloğu tam oturmamış olabilir Genişletmek için tıkla... İşlemci fanı değil usta, soğutma fanı
al_ph Centipat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 698 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #4 ismet0006 dedi: İşlemci fanı değil usta, soğutma fanı Genişletmek için tıkla... Fanları ters takmış olma ihtimaliniz var mı? Öndeki fanlar havayı içeriye almalı arka ve üsttekiler ise dışarıya vermeli
ismet0006 dedi: İşlemci fanı değil usta, soğutma fanı Genişletmek için tıkla... Fanları ters takmış olma ihtimaliniz var mı? Öndeki fanlar havayı içeriye almalı arka ve üsttekiler ise dışarıya vermeli
ismet0006 Centipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #5 al_ph dedi: Fanları ters takmış olma ihtimaliniz var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, çift fan kullanıyorum ondan olabilirmi
al_ph dedi: Fanları ters takmış olma ihtimaliniz var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, çift fan kullanıyorum ondan olabilirmi
al_ph Centipat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 698 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #6 ismet0006 dedi: Hayır, çift fan kullanıyorum ondan olabilirmi Genişletmek için tıkla... Kasanın ne tarafında fanlar tam anlamadım
ismet0006 dedi: Hayır, çift fan kullanıyorum ondan olabilirmi Genişletmek için tıkla... Kasanın ne tarafında fanlar tam anlamadım
ismet0006 Centipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #7 Attım al_ph dedi: Kasanın ne tarafında fanlar tam anlamadım Genişletmek için tıkla... Kasanın arka tarafında kablo arka tarafına gelcek şekilde taktım
Attım al_ph dedi: Kasanın ne tarafında fanlar tam anlamadım Genişletmek için tıkla... Kasanın arka tarafında kablo arka tarafına gelcek şekilde taktım