Bilgisayar fanları görmüyor

Mirzaaa

Picopat
Merhabalar, bugün İtopya'dan "Cooler Master sickleflow 120 ARGB 3in1" paketini aldım. Eve gelip babamla birlikte kurduk sorunsuz çalışıyor fakat ASUS AuraSync programı fanları görmüyor. Acaba bazı kabloları eksik mi taktık sorun ne olabilir? Şimdiden teşekkür ederim.

Teşekkür ederim mesajlarınız için. Bu konuda pek bilgim yok kusura bakmayın. Evet anakartımda ARGB girişi yok ve kontrolcüde de çıkış yok tek kontrol edebileceğim nokta kontrolcü. Sizin anlattığınız gibi, 3 pinli giriş boşta kalan girişti fakat anakartımda yer olmadığı için kontrolcüden sınırlı bir şekilde kontrol edeceğim.

kasadan gelen anakarttaki reset tuşu bağlantısını çıkarıp kontrolcüyü reset tuşuna bağlayabiliyorsunuz sanırım. kasadaki reset tuşundan renkleri değiştirebiliyorsunuz, öyle hatırlıyorum. ama bir araştırın isterseniz youtube dan.

Merhabalar hocam, sizle bir şekilde iletişime geçme şansım var mı?
Fanlar hakkında sorular soracağım.

Reset girişi 2 pinli bir giriş ve ona hangi girişi nasıl takacağımı bilmiyorum ama bir araştırayım.
Discord adresinizi bırakırsanız ben size ulaşacağım hocam
Mirza#5785 hocam.

Genelde anakartın alt kısmında bulunuyor. Kasanın reset tuşundan takip ederseniz hemen bulursunuz, açma tuşunun kablosu ile yan yana giderler. İnce kablolar uçları ayrı ayrı.

Buldum hocam fakat takabilmem için ekran kartını sökmem gerekiyor. Sırf birazcık daha ışıklı mışıklı şeyler görmek için gerek yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…