Şimdiye kadar çok kez yaptım bir zararını görmedim. Fön makinesinin soğuk ayarında olup çok sert üflememesine dikkat edin. Ekran kartına çok yakından da vurmayın uzaktan hafif vurun.
Eski tip fanlarda ihtimaller vardı fakat yeni ve düzgün fanlar bu tarz olaylara dayanıklıdır, önerilen fanı durdurarak temizlemek. Bir elinizle fanın dönmesini engelleyip temizleyebilirsiniz.
Ben şahsen fön makinesi ile temizledim ama fanların bozulmamasını istiyorsan dönmemesi için araya bir şey sıkıştırabilirsin bazı fanlarda bu sorun yaratabiliyor. Bir de soğuk üfletmelisin sakın bu hatayı da yapma, iyi günler.
Fanlara tutma ve elle döndürme. Soğuk ayarda diğer bileşenlere tutabilirsin dikkatlice. Yine de çok tozlu bir ortam ise sürtünmeyi engellemek adına önceden bir iki kere kendin üfle yavaşça tozları dağıt.
Fanlara tutma ve elle döndürme. Soğuk ayarda diğer bileşenlere tutabilirsin dikkatlice. Yine de çok tozlu bir ortam ise sürtünmeyi engellemek adına önceden bir iki kere kendin üfle yavaşça tozları dağıt.