OnlyGroovy Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 872 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Technopat Forum'da. 4 Aralık 2020 #1 Afterburner programından baktığımda bilgisayarımdaki işlemci 56 derecelerde dolaşıyor. Fanların gücünü arttırdığımda ise 30'larda dolaşıyor. İşlemciden pek anlamıyorum. Buraya sormak istedim. Sizce bir sorun çıkarır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2020
Afterburner programından baktığımda bilgisayarımdaki işlemci 56 derecelerde dolaşıyor. Fanların gücünü arttırdığımda ise 30'larda dolaşıyor. İşlemciden pek anlamıyorum. Buraya sormak istedim. Sizce bir sorun çıkarır mı?
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.209 Makaleler 1 Çözümler 62 4 Aralık 2020 #2 Gereksiz ses ve fanların ömrünün kısalması. Eğer otomatikte kritik sıcaklıklara çıkmıyorsa ellemeyiniz.
Gereksiz ses ve fanların ömrünün kısalması. Eğer otomatikte kritik sıcaklıklara çıkmıyorsa ellemeyiniz.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #3 Çok azcık ömrünü kısaltır. Ses yapar.
QSYGEnN Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 325 Yer Antalya 4 Aralık 2020 #4 En düşüğe al sonra bir anda gücü Full'e vııığğğğn etsin sonra gücü indir çıkart, indir çıkart yaparak araba sesi çıkartarak eğlenebilirsin
En düşüğe al sonra bir anda gücü Full'e vııığğğğn etsin sonra gücü indir çıkart, indir çıkart yaparak araba sesi çıkartarak eğlenebilirsin