F furkantas Megapat Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2014 #1 Benim bu bilgisayrın içindeki fanları kontrol eden program var mı ? Varsa ismini söyleyebilir misiniz ?
Benim bu bilgisayrın içindeki fanları kontrol eden program var mı ? Varsa ismini söyleyebilir misiniz ?
KALSEDON Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2014 Mesajlar 1.110 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2014 #2 SpeedFan ile kontrol edebilirsin.
taylanbektas Hectopat Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 81 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2014 #3 SpeedFan kolay arayüzü ile işini görür.
F furkantas Megapat Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2014 #4 taylanbektas dedi: SpeedFan kolay arayüzü ile işini görür. Genişletmek için tıkla... SpeedFana baktım ama birşey anlamadım.Başka program olsa daha iyi olur.Benim anakarta da uyumlu değil herhalde. Son düzenleme: 14 Ağustos 2014
taylanbektas dedi: SpeedFan kolay arayüzü ile işini görür. Genişletmek için tıkla... SpeedFana baktım ama birşey anlamadım.Başka program olsa daha iyi olur.Benim anakarta da uyumlu değil herhalde.