Bilgisayar Fanlarını Nasıl Kontrol Ederim?

• Konuyu başlatan Feick
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.809
Sırf bunun için gerek yok, yüklediklerini kaldırdıktan sonra bu paketi indirip güzelce tüm paketleri yükle; ASUS All Suite II Windows 7-8 İndir
Sabah ilk işim bu olucak teşekkürler.
Burası yeri değil ama Ryzen 3 2200G ve GTX 1050Ti kullanıyorum Fortine da Epic ayarlar 900p de darboğaz yaşıyorum %75 85 kullanımda kart normal mi yoksa sorun bende mi?

Yeni bir konu açıp etiketlersen Afterburner ile gösterge değerlerini kontrol ederiz. Ama Fortnite - PUBG gibi oyunlarda ufak tefek GPU kullanım düşüşlerini bu kadar kafaya takmayın. İnternet alt yapısı bile birer etken haline geliyor bu tip oyunlarda, darboğaz yapacak bir sistemin yok zaten.

Ben bile bunca yıldır hiç merak etmedim GPU kullanım değerini, sorulara cevap verirken görsel kaynak üretmek maksatlı açıp bakıyorum :) Oynayış noktasında bir eksiklik - problem yaşamıyorsanız oyuna odaklanın.

Tamamdır teşşekür ederim cevapların için aldığım FPS fazlasıyla yetiyor ama sıkıntı ediyorum böyle ufak tefek şeyleri.

Tamamdır teşşekür ederim cevapların için aldığım FPS fazlasıyla yetiyor ama sıkıntı ediyorum böyle ufak tefek şeyleri.

Elinizdeki kart en verimli 1080p çözünürlükte çalışacaktır sanırım yaşadığınız düşük GPU kullanımı bu yüzden.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı