Bilgisayar farklı hatalar veriyor

• Konuyu başlatan lusie
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 339

lusie

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, bilgisayarı normal bir şekilde kullanırken bir anda görev çubuğundaki uygulamaların çalışmadığını gördüm, yani görev cubugunda olan uygulamayi acmaya çalıştığımda uygulama silinmis veya tasinmis olabilir diyordu ama arama yerinden acinca aciliyordu. Bilgisayarı yeniden başlattım Windows 11'e yükseltin gibi seyler geldi. Hayır dedim geçtim bir anda gorev cubugundaki uygulamalar beyaz simge oldu, kaldirdim, tekrar sabitledim ama Windows Gezgini'ni bulamadim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam, bilgisayarı normal bir şekilde kullanırken bir anda görev çubuğundaki uygulamaların çalışmadığını gördüm, yani görev cubugunda olan uygulamayi acmaya çalıştığımda uygulama silinmis veya tasinmis olabilir diyordu ama arama yerinden acinca aciliyordu. Bilgisayarı yeniden başlattım Windows 11'e yükseltin gibi seyler geldi. Hayır dedim geçtim bir anda gorev cubugundaki uygulamalar beyaz simge oldu, kaldirdim, tekrar sabitledim ama Windows Gezgini'ni bulamadim.

Hocam virüs bulaşmış olabilir Kaspersky indirin ve tam tarama yapın.

Hocam isteyerek olmadı. %temp% silicekken kafam karışmış yanlışlıkla %appdata% silmisim..

İsteyerek olmadı hocam.

Format atıyorum şuan
appdata klasoru sistemde onemli yer tutan uygulamalarin dosyalarini barindirdigi icin eger bu dosyalari yok ederseniz cihaz tutarsiz davranmaya baslar bu yuzden eski haline getirmek icin tek yontem formattir, gecmis olsun

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı