Çözüldü Bilgisayar farklı hatalarla sürekli mavi ekran veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

fuzzymen0

Centipat
Daha fazla  
Sürekli mavi ekran hatası alıyorum. Güncelleştirmelerin de hepsini tamamladım.

Çözüm
BIOS güncelleyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunlar USB bellek istiyor USB bellek olmadan yapabileceğim bir yöntem var mıdır?

Windows'ta RAM testi için, Win+R tuşlarına basıp mdsched.exe yazıp çalıştırın.

Not: Windows'ta bellek testi yapmak Memtest86 kadar detaylı ve etkili değildir. Bir USB bellek edinseniz iyi olur.

Son düzenleme:
Windows'ta RAM testi için, Win+r tuşlarına basıp mdsched.exe yazıp çalıştırın.

Not: Windows'ta bellek testi yapmak Memtest86 kadar detaylı ve etkili değildir. Bir USB bellek edinseniz iyi olur.

Testi yaptım bir sorun çıkmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2025.03.15 - 05.21.26.39.png
    20,5 KB · Görüntüleme: 17
Diskte sorun görünmüyor. Devam ediyor mu mavi ekran hatası?

Evet hala devam ediyor. 5 dakika önce oyundan alt+F4 çektim ve mavi ekran verdi. 1-2 saatte bir kez mavi ekran veriyor ve hepsinin hata kodu farklı.

Evet hala devam ediyor. 5 dakika önce oyundan alt+F4 çektim ve mavi ekran verdi. 1-2 saatte bir kez mavi ekran veriyor ve hepsinin hata kodu farklı.

USB belleğim olmadığı için BIOS'u güncelleyemiyorum. BIOS güncel olmadığından mavi ekran veriyor olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…