F fuzzymen0 Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2025 #1 Sürekli mavi ekran hatası alıyorum. Güncelleştirmelerin de hepsini tamamladım.
Çözüm turko35408 14 Mart 2025 BIOS güncelleyin. PRIME H610M-K ARGB|Anakart|ASUS Türkiye Intel® H610 (LGA 1700) micro-ATX motherboard, DDR5, PCIe 4.0, M.2 slot, Realtek 1 Gb Ethernet, HDMIâ¢/VGA, USB 3.2 Gen 1, SATA 6 Gbps, Addressable Gen 2 headers, Aura Sync www.asus.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
BIOS güncelleyin. PRIME H610M-K ARGB|Anakart|ASUS Türkiye Intel® H610 (LGA 1700) micro-ATX motherboard, DDR5, PCIe 4.0, M.2 slot, Realtek 1 Gb Ethernet, HDMIâ¢/VGA, USB 3.2 Gen 1, SATA 6 Gbps, Addressable Gen 2 headers, Aura Sync www.asus.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS F fuzzymen0 Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2025 #11 turko35408 dedi: BIOS güncelleyin. PRIME H610M-K ARGB|Anakart|ASUS Türkiye Intel® H610 (LGA 1700) micro-ATX motherboard, DDR5, PCIe 4.0, M.2 slot, Realtek 1 Gb Ethernet, HDMIâ¢/VGA, USB 3.2 Gen 1, SATA 6 Gbps, Addressable Gen 2 headers, Aura Sync www.asus.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunlar USB bellek istiyor USB bellek olmadan yapabileceğim bir yöntem var mıdır? Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: BIOS güncelleyin. PRIME H610M-K ARGB|Anakart|ASUS Türkiye Intel® H610 (LGA 1700) micro-ATX motherboard, DDR5, PCIe 4.0, M.2 slot, Realtek 1 Gb Ethernet, HDMIâ¢/VGA, USB 3.2 Gen 1, SATA 6 Gbps, Addressable Gen 2 headers, Aura Sync www.asus.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunlar USB bellek istiyor USB bellek olmadan yapabileceğim bir yöntem var mıdır?
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.842 Makaleler 6 Çözümler 535 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 14 Mart 2025 #12 Windows'ta RAM testi için, Win+R tuşlarına basıp mdsched.exe yazıp çalıştırın. Not: Windows'ta bellek testi yapmak Memtest86 kadar detaylı ve etkili değildir. Bir USB bellek edinseniz iyi olur. Son düzenleme: 14 Mart 2025 Artı 0 Eksi
Windows'ta RAM testi için, Win+R tuşlarına basıp mdsched.exe yazıp çalıştırın. Not: Windows'ta bellek testi yapmak Memtest86 kadar detaylı ve etkili değildir. Bir USB bellek edinseniz iyi olur.
KS KS F fuzzymen0 Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2025 #13 turko35408 dedi: Windows'ta RAM testi için, Win+r tuşlarına basıp mdsched.exe yazıp çalıştırın. Not: Windows'ta bellek testi yapmak Memtest86 kadar detaylı ve etkili değildir. Bir USB bellek edinseniz iyi olur. Genişletmek için tıkla... Testi yaptım bir sorun çıkmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2025 Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Windows'ta RAM testi için, Win+r tuşlarına basıp mdsched.exe yazıp çalıştırın. Not: Windows'ta bellek testi yapmak Memtest86 kadar detaylı ve etkili değildir. Bir USB bellek edinseniz iyi olur. Genişletmek için tıkla... Testi yaptım bir sorun çıkmadı.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.842 Makaleler 6 Çözümler 535 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 14 Mart 2025 #14 Yazılımla disklere Error Scan taraması yapın. Health ile de sağlık durumlarına bakın. Sonuçları paylaşın. HD Tune website HD Tune www.hdtune.com Artı 0 Eksi
Yazılımla disklere Error Scan taraması yapın. Health ile de sağlık durumlarına bakın. Sonuçları paylaşın. HD Tune website HD Tune www.hdtune.com
KS KS F fuzzymen0 Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #15 turko35408 dedi: Yazılımla disklere error scan taraması yapın. Health ile de sağlık durumlarına bakın. Sonuçları paylaşın. HD Tune website HD Tune www.hdtune.com Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sorun çıkmadı. Health sonuçları da böyle. turko35408 dedi: Yazılımla disklere error scan taraması yapın. Health ile de sağlık durumlarına bakın. Sonuçları paylaşın. HD Tune website HD Tune www.hdtune.com Genişletmek için tıkla... Ne yapmam gerek? Dosya Ekleri Desktop Screenshot 2025.03.15 - 05.21.26.39.png 20,5 KB · Görüntüleme: 17 Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2025 Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Yazılımla disklere error scan taraması yapın. Health ile de sağlık durumlarına bakın. Sonuçları paylaşın. HD Tune website HD Tune www.hdtune.com Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sorun çıkmadı. Health sonuçları da böyle. turko35408 dedi: Yazılımla disklere error scan taraması yapın. Health ile de sağlık durumlarına bakın. Sonuçları paylaşın. HD Tune website HD Tune www.hdtune.com Genişletmek için tıkla... Ne yapmam gerek?
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.842 Makaleler 6 Çözümler 535 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 16 Mart 2025 #16 Diskte sorun görünmüyor. Devam ediyor mu mavi ekran hatası? Artı 0 Eksi
KS KS F fuzzymen0 Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #17 turko35408 dedi: Diskte sorun görünmüyor. Devam ediyor mu mavi ekran hatası? Genişletmek için tıkla... Evet hala devam ediyor. 5 dakika önce oyundan alt+F4 çektim ve mavi ekran verdi. 1-2 saatte bir kez mavi ekran veriyor ve hepsinin hata kodu farklı. fuzzymen0 dedi: Evet hala devam ediyor. 5 dakika önce oyundan alt+F4 çektim ve mavi ekran verdi. 1-2 saatte bir kez mavi ekran veriyor ve hepsinin hata kodu farklı. Genişletmek için tıkla... USB belleğim olmadığı için BIOS'u güncelleyemiyorum. BIOS güncel olmadığından mavi ekran veriyor olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2025 Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Diskte sorun görünmüyor. Devam ediyor mu mavi ekran hatası? Genişletmek için tıkla... Evet hala devam ediyor. 5 dakika önce oyundan alt+F4 çektim ve mavi ekran verdi. 1-2 saatte bir kez mavi ekran veriyor ve hepsinin hata kodu farklı. fuzzymen0 dedi: Evet hala devam ediyor. 5 dakika önce oyundan alt+F4 çektim ve mavi ekran verdi. 1-2 saatte bir kez mavi ekran veriyor ve hepsinin hata kodu farklı. Genişletmek için tıkla... USB belleğim olmadığı için BIOS'u güncelleyemiyorum. BIOS güncel olmadığından mavi ekran veriyor olabilir mi?
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.842 Makaleler 6 Çözümler 535 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 16 Mart 2025 #18 Tabii ki olabilir. O yüzden önerdim. Size yazmıştım bir USB bellek edinin diye. A101'de ucuz. İşinizi görsün yeter. Artı 0 Eksi
Tabii ki olabilir. O yüzden önerdim. Size yazmıştım bir USB bellek edinin diye. A101'de ucuz. İşinizi görsün yeter.