Bilgisayar fazla mı ısınıyor?

v1Sentius

Decapat
Daha fazla  
Evet başlıkta da belirttiğim gibi emin olamadım bu yüzden size sormaya karar verdim. Bilgisayarımı 2023'ün eylül ayında almıştım. Sizce Internet Cafe Simulator 2 medium ayarlarda oynarken bu değerler normal mi yoksa termal macun değişme vaktim mi gelmiş?
1739026213781.png

İşlemcin bir tık fazla ısınıyor. Stok fan kullandığını düşünüyorum. Fanın tozlanmış macunun hafiften işlevini yavaş yavaş yitirmeye başlamıştır. Benden sana tavsiye kasanı bir güzel temizle. Ardından termal macun alıp işlemcine uygula. 70 derecelere çok rahat geriler işlemcinin sıcaklığı. Ekran kartın gayet güzel sıcaklıklarda çalışıyor. RX6600 gerçekten sıcaklık anlamında tatmin edici bir kart.

Evet başlıkta da belirttiğim gibi emin olamadım bu yüzden size sormaya karar verdim. Bilgisayarımı 2023'ün eylül ayında almıştım. Sizce internet kafe Simulator 2 medium ayarlarda oynarken bu değerler normal mi yoksa termal macun değişme vaktim mi gelmiş?Eki Görüntüle 2418919

İnternet kafe Simulator normal olarak %100 CPU kullanıyor o yüzden ısınıyor 3 aylık PC imde bile böyle olmuştu.

Ekran kartı sıcaklığında bir anormallik görmedim fakat işlemci sıcaklığı fazla, termal macun değiştirip parçaları da tozlardan arındırdıktan sonra tekrardan kontrol edin derim.

Evet başlıkta da belirttiğim gibi emin olamadım bu yüzden size sormaya karar verdim. Bilgisayarımı 2023'ün eylül ayında almıştım. Sizce Internet Cafe Simulator 2 medium ayarlarda oynarken bu değerler normal mi yoksa termal macun değişme vaktim mi gelmiş?Eki Görüntüle 2418919
Hocam sorunuzla ile alakasız kusura bakmayın fakat aynı sistemin sadece 5600 işlemcili olanını almayı düşünüyorum nasıl perfomansı tatmin ediyor mu yani 3 sene vs. Götürücek bir sistemmi

İşlemcinin fazla ısındığı ortada hele ki kış aylarında, alalı neredeyse bir buçuk sene olmuş termal macun değiştirme zamanınız gelmiş.

Hocam sorunuzla ile alakasız kusura bakmayın fakat aynı sistemin sadece 5600 işlemcili olanını almayı düşünüyorum nasıl perfomansı tatmin ediyor mu yani 3 sene vs. Götürücek bir sistemmi
Gayet iyi bir sistem oynatmadığı oyun yok. RDR 2 de en yüksek ayarlarda 80-100 fps arası oynattı. RDR'yi öyle oynatan sistem her şeyi kaldırır diye düşünüyorum. Tahminen seni en kötü 4 yıl götürür.

Gayet iyi bir sistem oynatmadığı oyun yok. RDR 2 de en yüksek ayarlarda 80-100 fps arası oynattı. RDR'yi öyle oynatan sistem her şeyi kaldırır diye düşünüyorum. Tahminen seni en kötü 4 yıl götürür.
Teşekkürler hocam almayı düşünüyorum içimi ferahlattınız vallahi almak istediğim sistem bu kasayı rampage yapıp alıcam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı