S Sammi Hectopat Katılım 15 Aralık 2019 Mesajlar 87 23 Temmuz 2020 #1 Arkasaşlar artık toplama PC almaya karar verdim, sizce şimdi alayım mı? Yoksa ağustosta fiyatlar düşer mi?
Arkasaşlar artık toplama PC almaya karar verdim, sizce şimdi alayım mı? Yoksa ağustosta fiyatlar düşer mi?
K kqqk13 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2020 Mesajlar 3.605 Çözümler 14 23 Temmuz 2020 #2 İndirimlere bak. Belirgin bir düşüş korona virüs'ten sonra olabilir.
Tereyağlketçaplıpilav Hectopat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 21 23 Temmuz 2020 #3 Sammi dedi: Arkasaşlar artık toplama PC almaya karar verdim, sizce şimdi alayım mı? Yoksa ağustosta fiyatlar düşer mi? Genişletmek için tıkla... Dolar kuru ve borsa bu virüs olaylarından sonra düşecek gibi gözüküyor. Sana şöyle diyeyim birkaç ay doları takip et, illaki düşüşler veya yükselmeler olacaktır. Fakat benim tavsiyem yukarıda yazmış olduğum gibi biraz daha bekleyebilirsin.
Sammi dedi: Arkasaşlar artık toplama PC almaya karar verdim, sizce şimdi alayım mı? Yoksa ağustosta fiyatlar düşer mi? Genişletmek için tıkla... Dolar kuru ve borsa bu virüs olaylarından sonra düşecek gibi gözüküyor. Sana şöyle diyeyim birkaç ay doları takip et, illaki düşüşler veya yükselmeler olacaktır. Fakat benim tavsiyem yukarıda yazmış olduğum gibi biraz daha bekleyebilirsin.
Yanlız adam Megapat Katılım 28 Şubat 2015 Mesajlar 811 15 Mayıs 2022 #4 Faturalı azkullanılmış ürünleri kovalayın. %40 ucuz olur yani 10000tl ise 6000tl gelir