Bilgisayar fiyatları iner mi?

Adnan m&b

Hectopat
Öncelikle merhaba birkaç sorum olacak yakın zamanda PC topladım ikinci el 1000TL'ye falan bunu satmayı düşünüyorum. 1 yıl falan para biriktireceğim, çalışacağım falan.
Bu bilgisayar fiyatlari aşırı pahalı. Ne zaman iner? 1 yıl içinde 4000'e GTX 1650 sistem falan olur mu? Yoksa aksine 10000 falan mı olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuya mantıklı cevap verecek herkes adına cevaplıyorum. :)
1.jpg

Ben Türkiye'de zamlanan bir şeyin fiyatının düştüğünü hiç görmedim, sadece zamlanan fiyatın zamanla halka normalmiş gibi geldiğini gördüm.

Eski fiyatları görmek ülkemizde çoğu üründe olduğu gibi hayal. Ama ben ekran kartı ve işlemci stokları gelmeye başladığında fiyatların gevşeyeceğini düşünüyorum. Şuan 6000₺ ye toplanan sistem 4500₺'lere gerileyebilir. Şayet dövizde artış veya bileşenlere ek vergi konursa işler daha kötüye gidebilir.

D-dostum eğer şimdiden günlük 5 TL kazanmaya başlarsak 3 senede iyi kötü oyun oynayabilecek bir PC sahibi olabiliriz; ama mükemmel PC her zaman hayal olarak kalacak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı