Bilgisayar fiyatları ne zaman düşer?

Emgue

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2021'in sonlarına geldik şu an elimde belli bir miktar para var ama çok da acelem yok sizce fiyatlar ne zaman düşecek veya gelecek kampanyalarla ilgili bir bilginiz var mı? Yani 1 2 ay boyunca bir kampanya yakalamak veya fiyatların düşmesini beklemeye değer mi?
NOT: Hazır sistem almayı planlıyorum.(RTX 3000 ekran kartları üzerinden değerlendirirseniz sevinirim)

(Biliyorum bu aralar bu konuda çok soru sordum ama cevaplarsanız sevinirim)

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal şartlarda ekim-kasımda cadılar bayramı ve kara cumada düşer biraz derdim ama dolar o zaman +10 olursa yine fırsatçılar fiyatları yükseltir. Bugün alacağın fiyattan bile yüksek olabilir. Bu yüzden fazla hesap yapmamanı öneririm çünkü ekonomi çok dengesiz.

Senden büyük olduğumu düşünüyorum ve ekenomiden anlarım;

"Türkiyede ne olursa olsun birşeye ihtiyaç duyuyorsan en hızlı bir şekilde alman en karlı şeydir. Eğer birşeye ihtiyacın yoksa da kesnlikle paranı tasarrufa yönlendir."

Abi tavsiyesi, bunlar çok iyi günlerimiz.

Düşmesi için bir sebep göremiyorum ben, çip krizi hafifledi deniyor başka kriz patlak veriyor. Üreticiler fiyatlara zam yapıyor devamlı. Dövizin de durumu ortada. Şimdiki aklım olsa oyun için ucuza Xbox Series S kapatır yoluma bakardım.

Alüminyum madeni krizi sebep gösterilerek anakart ve ekran kartı fiyatları artacak haberi okumuştum sabah bir sitede ama kaynağı hatırlamıyorum paylaşırdım yoksa. Chip krizi biter, alüminyum başlar, o biter dolar başlar vs. Artık sonu gelmeyecek gibi bu sistemin. Mesela piyasaya telefon olarak bakarsak Samsung S8 model telefon hala 5799 TL'ye satışta. İnanılır gibi değil.

En iyimser olasılıkla dolar yıl sonunda 9,5 olur. Dolayısıyla fiyatların düşmesini bırak artacaktır. O yüzden Türkiye'de bugün aldığınız her şeyden karınız var. Bir hafta sonra bile fiyatı artabilir. Eğer niyetin ve paran varsa fazla bekleme derim. Ben yakın zamanda Sinerji'den kampanyalı bir hazır sistem satın aldım. O tarz sitelerin kampanyalı ürünlerini takip edebilirsin.

@Emgue eylül sonuna kadar güzel bir düşüş oldu. Ama son 1 hafta da malum sebebler yüzünden yine yükseldi. Bu gidişle düşeceğini sanmıyorum. Bir tetikleme hareketi oldu. Sistem alınacaksa fırsatları değerlendirmek mantıklı olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı