Bilgisayar fiyatları ne zaman düzelir?

Cengoyun

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben 4K'ya GTX 1060 Ryzen 1600'lü sistem toplayacaktım SSD'li max 4300 TL 4400 TL olacakti. Fakat şimdi 5000 TL'ye dayanmış durumda birkaç gün öncesinde bir sistem topladim 3700 TL'ydi. O sistem 4300 TL olmuş neredeyse 4 gün geçmedi ama 500 600 TL artmış bunun nedeni nedir? Stoklardan dolayı mı? Ne zaman düzelir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mining yüzünden ekran kartları fiyatları baya yükseldi. Ram fiyatları da biraz yükseldi. Şuan dolar en iyi durumda yıl sonuna doğru ABD vs Kore yüzünden falan 4.00'lara çıkabilir veya düşedebilir orası belli olmaz. Ama yükselirse şuanki fiyatları mumla arayabiliriz. Bence eylüle kadar bekleyin ve artık alın yoksa dediğim gibi olabilir.

1. resim 2 yıl öncesinden 3800 liraya toplanmış bir sistem.
2. resim önceki sistemin neredeyse aynısı anakart ekran kartı ve kasa farklı. Anakart eskisinin bi üst modeli, ekran kartı eskisiyle aynı performansta bir kart, kasa ise yine Dark'ın 750w PSU'lu bir kasası fakat eski sistemle çok farkı olmaz. Buna rağmen aradaki fark 500 TL. Site de aynı site.

Dosya Ekleri

• Eski Sistem.PNG
    19,8 KB · Görüntüleme: 288
Son düzenleme:
Savaş çıkarsa doların düşeceği kanatindeyim. Pc toplayacak arkadaşlarım 1-2 ay daha bekliyor RX 580 gibi kartların fiyatları uçuk.

Açıkçası beklemek bana mantıklı gelmiyor artık. Günden güne artıyor ve daha düşer diye beklemek artık kumar oynamak gibi bir şey oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…