Bilgisayar fiyatları yükselir mi?

Ne zaman düştü ki? Şu an da gördüğün fiyat en ucuz fiyat, düşünmeden almak lazım ki ben de öyle yaptım. 2200G işlemcimi sadece 6 ay önce 850TL'ye almıştım, şu an da ise 1600TL civarı.

Arkadaşlar, genel olarak bilgisayar parçalarının ve dizüstü bilgisayarların fiyatları 1, 2 sene sonra sizce nasıl bir yol izler?
Sizin de fikirlerinizi merak etmekteyim.
1-2 seneye durumlar çok değişir. Dolar, seçim, maden bunlar hep etkiler.

Aslında bir diğer merak ettiğim şey düşmesi değil de, fiyatların aynı kalıp kalmaması.

Dolar ve Euro oynamasa bile zamlar geliyor. Her türlü sabit kalamıyor ki. Bu senenin sonuna kadar fiyatların düşeceğini sanmam, 2023'te bir ihtimal düşebileceğini düşünüyorum.

Vergiler düşmezse artar. Vergilerin de seçim öncesi sadece arabalarda düşeceğini düşünüyorum.

İncehesap'taki her cuma yapılan indirimler, black friday vb. iyi fiyat yakalarsan al, düşünme bile

2023 itibarıyla pandemi krizi son bulacağı beklentisi var. Bu da doların düşüşü demek oluyor. Ancak 2023 ikinci yarısından itibaren bir düşüş gözlemlenebilir. Tabii bunda seçimin ne olacağı da oldukça etkili olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…