Bilgisayar fiyatlarının uçması

hacıbaba36

Hectopat
4 ay önce dolar tepe noktasındayken 3500'e bir YouTuber'ın satın aldığı bir bilgisayar 4 ay içinde dolar düşmesine rağmen 7000 liraya nasıl çıktı, havsalam almıyor.
Biri bana açıklayabilir mi?
Tam da ihtiyacımızın olduğu vakitte.
Bu işin stokla falan alakası olmadığını resmen planlı bir fırsatçılık yapıldığını düşünüyorum.
Sizler ne düşünüyorsunuz?

4 ay önce dolar tepe noktasındayken 3500'e bir YouTuber'ın satın aldığı bir bilgisayar 4 ay içinde dolar düşmesine rağmen 7000 liraya nasıl çıktı, havsalam almıyor.
Biri bana açıklayabilir mi?
Tam da ihtiyacımızın olduğu vakitte.
Bu işin stokla falan alakası olmadığını resmen planlı bir fırsatçılık yapıldığını düşünüyorum.
Sizler ne düşünüyorsunuz?

Hocam bende şaşırdım 2200 TL'ye 1660s alınırken şu an 4000TL.

Artan vergiler + dediğiniz gibi fırsatçılık. Malesef malumun ilanı. Doların kuruşlarla artması veya azalması genel olarak 200-300 fiyat bandı ortaya koyuyor ama ek vergiler belini büküyor piyasanın. Bitcoin'in artması da üstüne toprağı attı resmen son birkaç ayda. Gözde gpu lar kara borsaya düşmeye başladı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı