J3yEreN Megapat Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 220 Çözümler 4 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2017 #1 Merhabalar aşağıda gösterdiğim fotoğraflardaki gibi flash belleğimi kullanamıyorum. Part disk, driver silme gibi şeyleri denedim.
Merhabalar aşağıda gösterdiğim fotoğraflardaki gibi flash belleğimi kullanamıyorum. Part disk, driver silme gibi şeyleri denedim.
Inotorious Hectopat Katılım 20 Haziran 2017 Mesajlar 768 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2017 #2 USB belleğinizin markası nedir? HI-Level marka USB belleklerde bir süre sonra bu tarz sorunlar yaşadığım oldu.
USB belleğinizin markası nedir? HI-Level marka USB belleklerde bir süre sonra bu tarz sorunlar yaşadığım oldu.
J3yEreN Megapat Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 220 Çözümler 4 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2017 #3 Inotorious dedi: USB belleğinizin markası nedir? HI-Level marka USB belleklerde bir süre sonra bu tarz sorunlar yaşadığım oldu. Genişletmek için tıkla... Markası: Syrox 4 GB versiyonu ve kendiliğinden bozuldu.
Inotorious dedi: USB belleğinizin markası nedir? HI-Level marka USB belleklerde bir süre sonra bu tarz sorunlar yaşadığım oldu. Genişletmek için tıkla... Markası: Syrox 4 GB versiyonu ve kendiliğinden bozuldu.
Inotorious Hectopat Katılım 20 Haziran 2017 Mesajlar 768 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2017 #4 J3yEreN dedi: Markası: Syrox 4 GB versiyonu ve kendiliğinden bozuldu. Genişletmek için tıkla... Pek kaliteli bir marka değil ne yazık ki, tamamen bozulmuş olabilir. Farklı bir bilgisayarda denediniz mi?
J3yEreN dedi: Markası: Syrox 4 GB versiyonu ve kendiliğinden bozuldu. Genişletmek için tıkla... Pek kaliteli bir marka değil ne yazık ki, tamamen bozulmuş olabilir. Farklı bir bilgisayarda denediniz mi?