Bilgisayar Flash'ı "USB disk" olarak okuyor

638261

Decapat
Tekrardan selamlar, bugün arabada müzik dinlemek için aldığım USB Flash'ımı içine müzik yüklemek için bilgisayara taktığım zaman bilgisayar Flash'ı "USB Drive" olarak okuyor. İlk başta önemsemedim, şarkıları onun içine yükledim ama arabadaki teyipe taktığım zaman flashın içindeki şarkıları görmedi. Bu flashı normal olarak bilgisayara nasıl gösterebilirim? Neredeyse her türlü yöntemi denedim olmadı.

Dosya Ekleri

• Çıkarılabilir Disk 1.PNG
    3,6 KB · Görüntüleme: 34
  • Çıkarılabilir Disk 2.PNG
    2,3 KB · Görüntüleme: 40
  • Çıkarılabilir Disk 3.PNG
    4,2 KB · Görüntüleme: 41
Zaten USB sürücüsü olarak görmesi gerekmiyor mu? Onun dışında şarkıları neden görmemiş bilmiyorum.

Zaten USB sürücüsü olarak görmesi gerekmiyor mu? Onun dışında şarkıları neden görmemiş bilmiyorum.

Evet USB sürücüsü olarak görüyor ama içine USB Drive olarak çıkarılabilir disk tanımlamaması lazım. Şarkıları da büyük ihtimal o yüzden görmüyor.

Sorun çözüldü. Bilgisayarın dosyaları ile ilgili sıkıntı varmış, formatla düzelecek iş. Başka bir flash alıp başka bir bilgisayarda denedim olması gereken gibi USB Drive olarak görmedi. Konu kapanabilir, teşekkürler.

Konu kapanabilir. Bigisayara format atınca düzeldi. Klasör virüs bulamış. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…