Bilgisayar format atarken kapandı ve açılmıyor

iADEMIR

Decapat
Daha fazla  
Merhaba W11 ISO dosyasını Rufus'dan flasha yükledim daha bugün yaptım herhangi bir hata da yapmadım flasha yüklerken ancak bilgisayara format atarken Microsoft'dan e-posta girişi istediği kısımda epostayı yazdıktan sonra ileri diyecektim ancak bu işlemi yapamadan bilgisayar dondu ve de kapandı. Şu anda da bilgisayarı açıyorum ancak sadece siyah ekran ile karşılaşıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Hocam boot kısmı gitmiş olabilir. BIOS pilini sök tak yapın, sizi BIOS ekranına atacaktır.

Siyah ekran derken bilgisayarın kendi markası falan da mı çıkmıyor?

Yeniden format at. Format sırasında internet kablosunu çıkarırsan istemez Microsoft hesabı falan.

Hocam boot kısmı gitmiş olabilir. BIOS pilini sök tak yapın, sizi BIOS ekranına atacaktır.

Siyah ekran derken bilgisayarın kendi markası falan da mı çıkmıyor?
evet monster yazısı da çıkmıyor sadece klavye ışığı yanıyor

selamlar sorunu çözebildiniz mi şu an aynı problemi yaşıyorum.

Selamlar sorunu çözebildiniz mi şu an aynı problemi yaşıyorum.

Merhaba kardeşim uzun zaman oldu bu problemi çözeli de şu anda herhangi bir problemim yok tabii iyi ki ancak o zaman ki problemim yanlış hatırlamıyorsam eğer ekran kartından alakalı bir problemim vardı ondan dolayı bilgisayarım kapandı sorun olmuştu. Tekrardan bir format işlemine kalkıştığımda ise formatı attım ve yoluma devam ettim herhangi bir sıkıntı olmadı eğer sende de aynı problem varsa istersen destek aç yardımcı olsunlar.

sanırım aynı sorun değil çünkü ben bios menüsüne dahi erişemiyordum şu an cihaz serviste zaten ben sadece sorun ne onu tahlil etmeye çalışıyodum teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…