Wierotten Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 122 12 Şubat 2023 #21 turko35408 dedi: Bu arada Microsoft Windows 8.1 desteğini kesti ve indirme izni vermiyor. Sanırım sizdeki eski. Sorunlu olmasın.Eki Görüntüle 1665263 Genişletmek için tıkla... Hayır. Windows 8.1 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir Bu Microfost'un kendi sitesi direkt buradan indirebildim kolayca.
turko35408 dedi: Bu arada Microsoft Windows 8.1 desteğini kesti ve indirme izni vermiyor. Sanırım sizdeki eski. Sorunlu olmasın.Eki Görüntüle 1665263 Genişletmek için tıkla... Hayır. Windows 8.1 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir Bu Microfost'un kendi sitesi direkt buradan indirebildim kolayca.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.718 Makaleler 6 Çözümler 529 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 12 Şubat 2023 #22 Wierotten dedi: Hayır. Windows 8.1 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir Bu Microfost'un kendi sitesi direkt buradan indirebildim kolayca. Genişletmek için tıkla... Bende hata veriyor. Burada sorun yok: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et BIOS'ta CSM açık deneyin. Son düzenleme: 12 Şubat 2023
Wierotten dedi: Hayır. Windows 8.1 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir Bu Microfost'un kendi sitesi direkt buradan indirebildim kolayca. Genişletmek için tıkla... Bende hata veriyor. Burada sorun yok: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et BIOS'ta CSM açık deneyin.
Wierotten Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 122 12 Şubat 2023 #23 turko35408 dedi: Bende hata veriyor. Burada sorun yok: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et BIOS'ta CSM açık deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu buldum. Windows 8.1 x32 Bit'lik ISO dosyasında sorun var sanırım. Microsoft'un kendi sitesindeki x64 bitlik ISO dosyasını USB'ye aktardım ve sorunsuz bir şekilde kurulum ekranı geldi.
turko35408 dedi: Bende hata veriyor. Burada sorun yok: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et BIOS'ta CSM açık deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu buldum. Windows 8.1 x32 Bit'lik ISO dosyasında sorun var sanırım. Microsoft'un kendi sitesindeki x64 bitlik ISO dosyasını USB'ye aktardım ve sorunsuz bir şekilde kurulum ekranı geldi.