Bilgisayar format ekranına gelmeden kalıyor

Forumdaki Windows 11 indirdim, yeni ekran kartı almıştım onu taktım format atacağım. Rufus'la yazdım BIOS USB seçtim ama yeniden başladığında ekranda kalıyor. USB yeni aldım SanDisk. Acaba neden bunu yapar? Her şey normal sürekli yaptığım şekilde yaptım her şeyi.

Forumdaki Windows 11 indirdim, yeni ekran kartı almıştım onu taktım format atacağım. Rufus'la yazdım BIOS USB seçtim ama yeniden başladığında ekranda kalıyor. USB yeni aldım SanDisk. Acaba neden bunu yapar? Her şey normal sürekli yaptığım şekilde yaptım her şeyi.
Yeniden başladığında tekrar kurulum ekranına giriyorsa kurulum bittikten sonra flashı çıkartın.

Kurulum ekranına hiç gelmiyor.

Hocam Windows 10 üzerinden direkt Windows 11'e geçmeyi denemediniz mi? Bildiğim kadarıyla USB'ye yazdırılan Windows 11'lerde bir ayar yapmak gerekiyordu çünkü kuzenim USB hazırlarken bir ayar yapmamız gerektiğini yoksa kurmadığını söylemişti ama tam hatırlayamıyorum.

DP kaplosu ile yırtılma oldu yeni ekran kartı sanırım driverdan dolayı, HDMI taktım pat görüntü geldi. Umarım format sonrası driver yüklediğimde DP kablosu ile sorun çıkarmaz.

SanDisk çöp hocam bende direk SanDisk USB'si gözükmüyordu flaşı değiştirip deneyin.

İyi bir modelini aldım neden çöp olsun.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı