Çözüldü Bilgisayar format sırasında kapandı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ŞenolGüneş

Kilopat
Yer
Bursa Nilüfer
Daha fazla  
Format atarken PC ısındığı için kapandı ve HP logosu geldikten sonra Windows başlatılamadı. Bilgisayarın yeniden başlatılması için tamama basın diyordu ve tamama bastım ama yine aynı hata. Abime sordum, format sırasında PC Windows'u sildiği için açılmaz dedi. Nasıl çözülür bu sorun? Formatı Windows 10'dan Win8.1'e geçirmek için atıyordum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Format atarken PC ısındığı için kapandı ve HP logosu geldikten sonra Windows başlatılamadı. Bilgisayarın yeniden başlatılması için tamama basın diyordu ve tamama bastım ama yine aynı hata. Abime sordum, format sırasında PC Windows'u sildiği için açılmaz dedi. Nasıl çözülür bu sorun? Formatı Windows 10'dan Win8.1'e geçirmek için atıyordum. Teşekkürler.
O kısımda Format USB'si oluşturmaktan başka yapılabilecek bir şey yok sanırım. Ben de o hatayı aldım ve USB'den format atmadan çözememiştim en son.
O kısımda Format USB'si oluşturmaktan başka yapılabilecek bir şey yok sanırım. Ben de o hatayı aldım ve USB'den format atmadan çözememiştim en son.

Çözüm

Yeniden formatı başlatmanız lazım. USB'den boot ederek.
Tekrar format atın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı