berkell Femtopat Katılım 4 Temmuz 2025 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #1 Bilgisayarıma format atmak istiyorum ama görev yöneticisine girdiğim zaman öyle bir seçenek göremiyorum. Ne yapmam gerekiyor?
Bilgisayarıma format atmak istiyorum ama görev yöneticisine girdiğim zaman öyle bir seçenek göremiyorum. Ne yapmam gerekiyor?
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.032 Çözümler 40 Yer New York 15 Ağustos 2025 #2 Bu video işinize yarayabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu video işinize yarayabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.618 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #3 Görev yöneticisinden formatlanmıyor zaten. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Görev yöneticisinden formatlanmıyor zaten. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS berkell Femtopat Katılım 4 Temmuz 2025 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #4 Hxrea dedi: Görev Yöneticisi'nden formatlanmıyor zaten. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Öyle değil ya hani CTRL+alt+delete yaptıktan sonra mavi bir ekran çıkıyor ben onu diyorum. Artı 0 Eksi
Hxrea dedi: Görev Yöneticisi'nden formatlanmıyor zaten. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Öyle değil ya hani CTRL+alt+delete yaptıktan sonra mavi bir ekran çıkıyor ben onu diyorum.
Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.618 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #5 berkell dedi: Öyle değil ya hani CTRL+alt+delete yaptıktan sonra mavi bir ekran çıkıyor ben onu diyorum. Genişletmek için tıkla... Oradan da format atılmıyor. Artı 0 Eksi
berkell dedi: Öyle değil ya hani CTRL+alt+delete yaptıktan sonra mavi bir ekran çıkıyor ben onu diyorum. Genişletmek için tıkla... Oradan da format atılmıyor.