Bilgisayar formatlarken SSD ve HDD birleşti

seçtiğimde oraya 120 gb yazmam gerek ama ben nereden bileceğim o seçtiğim 120 belki hdd'nin ?

Zaten bu depolama alanının maksimum boyutunu yazabilirsin. İleride bir daha bölmek istersen birim küçült diyerek bölebilrsin. Ayrıca SSD ve HDD farklı iki donanımdır. Burada birleştiremezsiniz.

Büyük ihtimallde HDD'ye kurulum yaptınız. HDD'niz 320 GB, SSD'niz 250 GB. Bence en iyisi formatı baştan başlatıp SSD'ye kurulum sağlayın.

Büyük ihtimallde HDD'ye kurulum yaptınız. HDD'niz 320 GB, SSD'niz 250 GB. Bence en iyisi formatı baştan başlatıp SSD'ye kurulum sağlayın.

Tam olarak bunu yazıyordum. SSD'si 240GB olacak şekilde

Yanlız bende 120 gb'lık ssd var

Yanılıyor olabilirsiniz, Disk Yönetiminde herhangi bir 120GB'lık birim gözükmüyor. Eğer ben yanılıyorsam da şundan her türlü emin olabilirsiniz; SSD ve HDD birleştirilip karma bir disk olarak kullanılamaz.

Peki benim SSD'min devredışı kalma ihtimali var mı, şu an sanki bir SSD'yi almadan önceki disk kapasitesine sahipmişim gibi geldi de.

Peki benim SSD'min devredışı kalma ihtimali var mı, şu an sanki bir SSD'yi almadan önceki disk kapasitesine sahipmişim gibi geldi de.

Bir bağlantı sorunu yaşanıyor olabilir belki bilemiyorum. Sisteminizde toplamda 3 tane mi donanımsal disk mevcut ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…