Çözüldü Bilgisayar formattan sonra "Windows installation cannot proceed" hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

xBayEmirhan

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarı USB'siz formatladıktan sonra yaklaşık bir saat ASUS ekranında kaldı. Bende ASUS ekranındayken bilgisayarı kapattım ve tekrar başlattığımda aşağıdaki hatayı vermeye başladı. Formatı USB ile değil sorun gider kısmından yaptım. Windows 11 kullanıyorum (masaüstü). Hatada bilgisayar beklenmedik bir şekilde yeniden başlatıldı ve Windows yüklenemiyor, kuruluma devam etmek için tamama basın diyor. Tamama bastım fakat hala aynı hatayı alıyorum.

Çözüm
O devirler eskidi. Temiz kurulum yap. Bilgisarcıya gitmeseydin keşke.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videodaki çözümü dener misin?

Bu hatayı verdi. Windows yükleme işlemini başlatamadı yazıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20240702_210309.jpg
    127,6 KB · Görüntüleme: 36
Bu hatayı verdi. Windows yükleme işlemini başlatamadı yazıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bunu dene.

Burada kaldı. Videonun yorumlarındada aynı sorun belirtilmiş.

Dosya Ekleri

• IMG_20240702_214422.jpg
    164,8 KB · Görüntüleme: 26
Bilgisayarım bugün bilgisayarcıya gitti. Windows'u onlar manuel yükler artık. Yardımınız için teşekkür ederim.

O devirler eskidi. Temiz kurulum yap. Bilgisarcıya gitmeseydin keşke.

Çözüm

Katkısı bulunan herkese çok teşekkür ederim. Temiz kurulum yapmak hiç aklıma gelmemişti fakat bilgisayarımdaki sorun Windows'un yüklenmesi değilmiş. Bilgisayarcı ile götürdüğüm günün akşamında konuştum ve onlar formatı attıklarını ve bilgisayarın mavi ekran verdiğini söylediler. Donanımsal bir sorun var dediler. Tekrardan yardımlarınız için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…