matadorr Centipat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #1 Bilgisayar nedense geç açılıyor geç kapanıyor akıcı hızlı değil. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2024
Faruk53 Hectopat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 1.510 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri ---------- Sistem Bileşenleri ---------- Anakart -> Asus Prime B450M-K II (BIOS 4004) İşlemci -> Ryzen 5 (Zen 3 Vermeer) 5600~4.4GHz Soğutucu -> Noctua NH-U9S chromax.black (Çift Fanlı) Ram -> Corsair Venegance RGB RT 32GB (Micron, SR, 2x16) Ekran Kartı -> Gigabyte RTX 3070Tİ Gaming OC (Rev 1.0) SSD -> Samsung 980 Pro M2 1TB PSU -> Sharkoon Silent Storm Cool Zero 750W 80+Gold Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #2 Peki Windows hangi diske kuruludur? Harddisk mi Sata SSD mi Nvme M2 SSD mi PC'yi ne zaman aldınız Artı 0 Eksi
KS KS matadorr Centipat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #3 Faruk53 dedi: Peki Windows hangi diske kuruludur? Harddisk mi Sata SSD mi Nvme M2 SSD mi PC'yi ne zaman aldınız Genişletmek için tıkla... Ssd yok hdd var pc de Ryzen 5 5600 işlemci msi a520m a pro ana kart 8 gb ram 1050 ekran kartı var Faruk53 dedi: Peki Windows hangi diske kuruludur? Harddisk mi Sata SSD mi Nvme M2 SSD mi PC'yi ne zaman aldınız Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Faruk53 dedi: Peki Windows hangi diske kuruludur? Harddisk mi Sata SSD mi Nvme M2 SSD mi PC'yi ne zaman aldınız Genişletmek için tıkla... Ssd yok hdd var pc de Ryzen 5 5600 işlemci msi a520m a pro ana kart 8 gb ram 1050 ekran kartı var Faruk53 dedi: Peki Windows hangi diske kuruludur? Harddisk mi Sata SSD mi Nvme M2 SSD mi PC'yi ne zaman aldınız Genişletmek için tıkla...
sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.868 Çözümler 20 3 Ağustos 2024 #4 matadorr dedi: Bilgisayar nedense geç açılıyor geç kapanıyor akıcı hızlı değil. Genişletmek için tıkla... HDD varsa biraz geç olması normal ayrıca Windows 10 da kalman daha iyi gibi. RAM de biraz az. Artı 0 Eksi
matadorr dedi: Bilgisayar nedense geç açılıyor geç kapanıyor akıcı hızlı değil. Genişletmek için tıkla... HDD varsa biraz geç olması normal ayrıca Windows 10 da kalman daha iyi gibi. RAM de biraz az.
erayisteya Decapat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 Yer Adana / Çukurova Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #5 HDD üzerinden dma açarsan SSD gibi bir performans alabilirsin, ama ömrü kısalacaktır bilgin olsun. Artı 0 Eksi
KS KS matadorr Centipat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #6 sado01 dedi: HDD varsa biraz geç olması normal ayrıca Windows 10 da kalman daha iyi gibi. RAM de biraz az. Genişletmek için tıkla... Ozaman win 10 yapıyim pc yi 11 normalde erayisteya dedi: HDD üzerinden dma açarsan SSD gibi bir performans alabilirsin, ama ömrü kısalacaktır bilgin olsun. Genişletmek için tıkla... dma nasıl yapcam Artı 0 Eksi
sado01 dedi: HDD varsa biraz geç olması normal ayrıca Windows 10 da kalman daha iyi gibi. RAM de biraz az. Genişletmek için tıkla... Ozaman win 10 yapıyim pc yi 11 normalde erayisteya dedi: HDD üzerinden dma açarsan SSD gibi bir performans alabilirsin, ama ömrü kısalacaktır bilgin olsun. Genişletmek için tıkla... dma nasıl yapcam
erayisteya Decapat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 Yer Adana / Çukurova Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #7 matadorr dedi: Ozaman win 10 yapıyim pc yi 11 normalde dma nasıl yapcam Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
matadorr dedi: Ozaman win 10 yapıyim pc yi 11 normalde dma nasıl yapcam Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS matadorr Centipat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #8 erayisteya dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sağol ben şimdi win 11 imi 10 yapıyimi Artı 0 Eksi
erayisteya dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sağol ben şimdi win 11 imi 10 yapıyimi
sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.868 Çözümler 20 3 Ağustos 2024 #9 matadorr dedi: Sağ ol ben şimdi Windows 11'imi 10 yapayımi. Genişletmek için tıkla... Yapman bir tık iyi olur SSD yok ve 8 GB RAM ile fazla önermiyorum. Fakat zorunlu değil. Artı 0 Eksi
matadorr dedi: Sağ ol ben şimdi Windows 11'imi 10 yapayımi. Genişletmek için tıkla... Yapman bir tık iyi olur SSD yok ve 8 GB RAM ile fazla önermiyorum. Fakat zorunlu değil.
KS KS matadorr Centipat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #10 sado01 dedi: Yapman bir tık iyi olur SSD yok ve 8 GB RAM ile fazla önermiyorum. Fakat zorunlu değil. Genişletmek için tıkla... Olsun daha çok performans alırsam iyi olur uygulamalar felan geç açılıyo kasma hissi var Artı 0 Eksi
sado01 dedi: Yapman bir tık iyi olur SSD yok ve 8 GB RAM ile fazla önermiyorum. Fakat zorunlu değil. Genişletmek için tıkla... Olsun daha çok performans alırsam iyi olur uygulamalar felan geç açılıyo kasma hissi var