Bilgisiyarı ilk aldığımda monitörle aynı anda ve hızlı bir şekilde kapanıyordu. Lakin şimdi monitör kapanıyor kasa 3 dk geçince falan kapanıyor. Aslında o kadar önemli değil ama olmasa güzel olur nedeni ne olabilir? Sizce mesleki deformasyon mu?
SSD takabilirsin. Bilgisayarın çalışma süresi arttıkça kapanırken kaydetmesi gereken bilgi miktarı arttığı için yavaş kapanıyor. Format da atabilirsin.
Windows 10 2004 sürümünde aynı sorunu ben de yaşadım, formatla 20H2'ye geçip sorunu çözdüm. Açıkçası iki kişide birden yaşanması Windows veya sürücü problemi gibi geliyor. Sisteminizde hangi parçalar var?
Bilgisiyarı ilk aldığımda monitörle aynı anda ve hızlı bir şekilde kapanıyordu. Lakin şimdi monitör kapanıyor kasa 3 dk geçince falan kapanıyor. Aslında o kadar önemli değil ama olmasa güzel olur nedeni ne olabilir? Sizce mesleki deformasyon mu?
Normal de önce birinin ardından diğerinin kapanması oldukça normal bir durumdur sorun olmaz ancak söylediğiniz gibi 3 dakika geç kapanması biraz anormal çok gibime geldi
İlgi alakanız için teşekkürler. 2 kez falan format atmıştım bilgisayara ve atarken eski işletim sistemini de silmiştim. Sanırım çözüm SSD almak olacak, teşekkürler.