toor Hectopat Katılım 28 Aralık 2014 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2015 #1 Arkadaşlar ben evde yokken misafir çocukları PC ile oynamışlar. Sonra da geçmişi de silmişler. Ben bunların ne yaptıklarını nereden öğrenebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2015
Arkadaşlar ben evde yokken misafir çocukları PC ile oynamışlar. Sonra da geçmişi de silmişler. Ben bunların ne yaptıklarını nereden öğrenebilirim?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 15 Ağustos 2015 #2 Bu gibi durumlar için önceden bilgisayara keylogger kuracaksın. Bir de buraya göz atabilirsin:
toor Hectopat Katılım 28 Aralık 2014 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2015 #3 Recep Baltaş dedi: Bu gibi durumlar için önceden bilgisayara keylogger kuracaksın. Bir de buraya göz atabilirsin: Eki Görüntüle 97340 Genişletmek için tıkla... Recep Abi keylogger programı önerebilir misin? @Recep Baltaş Son düzenleme: 15 Ağustos 2015
Recep Baltaş dedi: Bu gibi durumlar için önceden bilgisayara keylogger kuracaksın. Bir de buraya göz atabilirsin: Eki Görüntüle 97340 Genişletmek için tıkla... Recep Abi keylogger programı önerebilir misin? @Recep Baltaş
Dark-Man Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 2.018 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronikçi 16 Ağustos 2015 #4 Bu gibi durumlarla karşılaşmamak için nacizane tavsiyem şifre konulmasıdır.
toor Hectopat Katılım 28 Aralık 2014 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2015 #5 Silinen üye dedi: Bu gibi durumlarla karşılaşmamak için nacizane tavsiyem şifre konulmasıdır. Genişletmek için tıkla... Şifre koymayı sevmiyorum PC geç açılıyor o zaman Son düzenleyen: Moderatör: 20 Eylül 2016
Silinen üye dedi: Bu gibi durumlarla karşılaşmamak için nacizane tavsiyem şifre konulmasıdır. Genişletmek için tıkla... Şifre koymayı sevmiyorum PC geç açılıyor o zaman