Bilgisayar gibi kullanılabilecek telefon önerisi

UltraPilot

Megapat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Şu anda (16GB Ram-i7 7700HQ-GTX1050 Ti-1TB+256GB SSD-17.3 inç) Asus Laptopum var. Bilgisayarı günlük işler dışında pek kullanmadığımdan (video-müzik-ofice dosyaları düzenleme-internet) ve yeni bir telefona ihtiyacım olduğundan satmayı düşünüyorum (4500 TL den aşağı gitmez diye düşünüyorum + 1000 TL de kenarda birikmişim mevcut) sonrasında kendime bir monitör alıp, Telefonumu ona bağlayarak (Samsung DEX gibi) bilgisayar gibi kullanmayı düşünüyorum. Bu şekilde kullanılabilecek, bataryası ve kulaklık ses çıkışı iyi olan diğer özellikleri de ortalamanın üzerinde olan bir telefon önerebilir misiniz (2. El olur-fiyatı düşürmek açısından). Monitör de tavsiye edebilirsiniz, renk kapasitesi ve dinamik aralığı iyi olan (hoparlörlü olursa iyi olur) 1080p+ (o da ikinci el olabilir) Bütçeye bir miktar ilave olabilir, yardımcı olan herkese teşekkür ederim, saygılar.

Bilgisayar varken telefon kullanmak tuhaf, kendinize lenova k5 note alabilirsiniz benim telefonum o gayet güzel bir telefon sistem özellikleri de iyi ne gerek var ki fazla para vermeye, 5000 tl ye telefona vereceğinize 1000 tl ye sistem dostu telefon alın daha iyi oyun felan oynayacağınızı sanmıyorum oyun oynayacak olsaydınız bilgisayarı satmazdınız tuhaf geldi

iyi bir cihaz alıp yıllarca kullanmak istiyorum, yoksa şu anda Galaxy S5 var elimde, 5 senelik oldu.

iyi bir cihaz alıp yıllarca kullanmak istiyorum, yoksa şu anda Galaxy S5 var elimde, 5 senelik oldu.
Benim Lenova k5 2 sene önce aldım açık konuşuyorum ömrü en az 3 sene daha var bu telefonun illa çok para vermeye gerek yok ama bak bilgisayara para verirsen gayet anlarım oyunlarda grafik farkı çok önemli oluyor ama telefon gelince garip oldu inşallah iyi bir telefon alırsın kendine

Eve PC de bayağı farkediyor, ancak çok sıkı bir gamer değilim ve bu işe atılamam da çünki bütçe daha iyi bir PC almaya el vermiyor, 1050ti da düşük ayarlarda oynatıyor, aslında alırken 1060lı alıcaktım ama bütçeyi yükseltemedim, madem sadece günlük işler için kullanıyorum, telefon o işi görüyor zaten o yüzden yeni, güzel bi telefona geçeyim dedim, ileride kendime yeni bir PC alırım. Ama baktım da Samsung Dex gibi bir şey diğer markalarda yok, varsa biliyorsan bilgilendirir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…