BlueAim Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 997 Makaleler 3 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #1 Monitörde bir sıkıntı yok farklı bir monitörde denedim ve yine açılmadı. Ne yapmam gerekiyor, biri yardımcı olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2024
Monitörde bir sıkıntı yok farklı bir monitörde denedim ve yine açılmadı. Ne yapmam gerekiyor, biri yardımcı olabilir mi?
R Rawishaa Decapat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 541 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire Nitro+ RX 580 4 GB / Intel i7-4790 / 16 GB RAM / Redragon K617 Fizz Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #2 BlueAim dedi: Monitörde bir sıkıntı yok farklı bir monitörde denedim ve yine açılmadı. Ne yapmam gerekiyor, biri yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ekran kartınızda bir sorun olabilir mi? Artı 0 Eksi
BlueAim dedi: Monitörde bir sıkıntı yok farklı bir monitörde denedim ve yine açılmadı. Ne yapmam gerekiyor, biri yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ekran kartınızda bir sorun olabilir mi?
KS KS BlueAim Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 997 Makaleler 3 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #3 Rawishaa dedi: Ekran kartınızda bir sorun olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam açtığımda ekran kartının fanları dönüyor ama. Artı 0 Eksi
Rawishaa dedi: Ekran kartınızda bir sorun olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam açtığımda ekran kartının fanları dönüyor ama.
wozyy Femtopat Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #4 BlueAim dedi: Monitörde bir sıkıntı yok farklı bir monitörde denedim ve yine açılmadı. Ne yapmam gerekiyor, biri yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... hdmı ile alakalı olabilir. Resmini atarmısın. Artı 0 Eksi
BlueAim dedi: Monitörde bir sıkıntı yok farklı bir monitörde denedim ve yine açılmadı. Ne yapmam gerekiyor, biri yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... hdmı ile alakalı olabilir. Resmini atarmısın.
KS KS BlueAim Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 997 Makaleler 3 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #5 wozyy dedi: HDMI ile alakalı olabilir. Resmini atar mısın? Genişletmek için tıkla... VGA ile başka bir monitör ile denedim ama olmadı. Artı 0 Eksi
wozyy dedi: HDMI ile alakalı olabilir. Resmini atar mısın? Genişletmek için tıkla... VGA ile başka bir monitör ile denedim ama olmadı.
wozyy Femtopat Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #6 Kasanda Hdmı yeri varmı BlueAim dedi: VGA ile başka bir monitör ile denedim ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Kasanda Hdmı yeri varmı BlueAim dedi: VGA ile başka bir monitör ile denedim ama olmadı. Genişletmek için tıkla...
Merto1526 Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 478 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #7 BlueAim dedi: VGA ile başka bir monitör ile denedim ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı nda sıkıntı var büyük ihtimalle Artı 0 Eksi
BlueAim dedi: VGA ile başka bir monitör ile denedim ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı nda sıkıntı var büyük ihtimalle
KS KS BlueAim Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 997 Makaleler 3 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #8 wozyy dedi: Kasanda HDMI yeri var mı? Genişletmek için tıkla... Var ama anakartta görüntü vermiyor. Artı 0 Eksi
R Recep T Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2013 Mesajlar 1.349 Çözümler 2 4 Kasım 2024 #9 BIOS sıfırla. Artı 0 Eksi
KS KS BlueAim Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 997 Makaleler 3 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #10 Recep T dedi: BIOS sıfırla. Genişletmek için tıkla... Nasıl. Artı 0 Eksi