4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 12 Nisan 2022 #1 Kolay gelsin. Bilgisayarda çok vakit geçiriyorum ve bilgisayar gözlüğü almayı düşünüyorum. LUNOX Vanir Unisex Siyah Mavi IÅık Korumalı Gözlük ( Bilgisayar Ekran GözlüÄü ) Fiyatı, Yorumları - Trendyol LUNOX Vanir Unisex Siyah Mavi Işık Korumalı Gözlük ( Bilgisayar Ekran Gözlüğü ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bunun için doktora gitmek gerekir mi? Gözlük numarası vs. almak gerekir mi?
Kolay gelsin. Bilgisayarda çok vakit geçiriyorum ve bilgisayar gözlüğü almayı düşünüyorum. LUNOX Vanir Unisex Siyah Mavi IÅık Korumalı Gözlük ( Bilgisayar Ekran GözlüÄü ) Fiyatı, Yorumları - Trendyol LUNOX Vanir Unisex Siyah Mavi Işık Korumalı Gözlük ( Bilgisayar Ekran Gözlüğü ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bunun için doktora gitmek gerekir mi? Gözlük numarası vs. almak gerekir mi?
183189 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 3.827 Makaleler 1 Çözümler 94 12 Nisan 2022 #2 Gözlükteki korumaların numara ile bir alakası yok.
2 286313 Kilopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 4.711 Makaleler 3 Çözümler 60 12 Nisan 2022 #3 Eğer numaralı almak istiyorsanız ilk doktora, sonrasında reçeteniz ile de optikçinize başvurmanız gerekir. Optikçi de buna ek ücret çıkarır. Eğer numarasız ise gerekli değil.
Eğer numaralı almak istiyorsanız ilk doktora, sonrasında reçeteniz ile de optikçinize başvurmanız gerekir. Optikçi de buna ek ücret çıkarır. Eğer numarasız ise gerekli değil.