Bilgisayar gri ekran veriyor

Doruk_Efe

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayar gri ekran veriyor ve 2sn sonra hiçbir şey olmamış gibi çalışıyor. Bu olay dakikada en az 1 veya 2 kere yaşanıyor. Bu gri ekran dümdüz gri değil de sütun sütun gri sanki RAM takılmamış gibi. Bundan yaklaşık 1.5 ay önce yeni RAM almıştım. Ayrıca yaklaşık 2 hafta öncesinde de bilgisayarın içine hava basıp temizlemiştim.
Sorunun muhtemelen RAM'de temassızlık olduğundan dolayı olduğunu düşünüyorum. Yine de sizlere danışmak istedim.
İlgilenen herkese şimdiden teşekkür ederim.

Ekran kartını söküp denedin mi ekran kartı ramleri gitmiş olabilir.

Isı değerleri nasıl acaba?

Bu ısı bilgisyaraın normal zamanında aldım zaten ekranın gri olması için anormal bir şey olmasına gerek yok bilgisayarda tek Fan var zaten bir de Ekran kartı sürücüsünü DDU ile silip tekrar yükledim

Son düzenleme:
işlemci ve ram sıcaklığınıda atabilirmisiniz

İşlemci ve RAM sıcaklığınıda atabilir misiniz?

Buyurun. RAM'e dair sıcaklık gözükmüyor. Bu işlemcinin.

RAM'i söküp silgi ile temiizledim fakat çözüm olmadı

Tekrardan merhaba Çarşamba gününden beri denemediğim yol kalmadı ekran kartı sürücüsünü silip tekrar yükledim, 2 RAM'i de 2 slotta teker teker temizleyip denedim, başka konularada göz attım fakat çözüm olmadı. Çarşamda dahil 2 gün boyunca uğraştım.
En son anladım ki sorun donanımsal değil yazılımsal bir sorundu. Aklıma ilk olarak ekran kartı sürücüleri gelmişti DDU ile silip yükledim yine çözülmedi.
En sonunda sorunun kaynağını sanırım buldum.
Son günlerde bundan farklı bir konu açmıştım "Kayseri'de internet problemi ne zaman çözülür" adında ve orada da denildiği gibi VPN kullandım. Fakat bedava ve tekinsiz bir VPN kullandığımdan muhtemelen verilerim satıldı ve şu an ekran kartı mining için kullanıldığından ekran gri oluyor. Sorunu bulmama rağmen yazmamın sebebi bu sorunu yaşayıpta bu konuya gelenlere yardım etmek içindir. Hepinize iyi günler dilerim.

Dosya Ekleri

• islemci.PNG
    4,9 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…