E Enes_xsp Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 58 9 Kasım 2021 #1 Oyuna girdiğimde bu ekran geldi ve kaldı Alt+F4 çektim yemedi. Ne yapabilirim? PC çalışıyor ama yanıt yok.
Oyuna girdiğimde bu ekran geldi ve kaldı Alt+F4 çektim yemedi. Ne yapabilirim? PC çalışıyor ama yanıt yok.
Ivar Ragnarssonn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 1.425 Çözümler 23 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ3-12100F Kingston hyperx fury black 16GB - 8GB (24GB) MSI GAMING GTX 1050Ti 4GB 120 GB WD SSD 1 TB Toshiba HDD Cinsiyet Erkek Meslek Otomotiv teknikeri 9 Kasım 2021 #2 Hangi ekran geldi? Yüklediğiniz fotoğraf yüklenmemiş sanırsam. Artı 0 Eksi
KS KS E Enes_xsp Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 58 9 Kasım 2021 #3 Ivar Ragnarssonn dedi: Hangi ekran geldi? Yüklediğiniz fotoğraf yüklenmemiş sanırsam. Genişletmek için tıkla... Sadece gri ekran başka bir şey yok. Artı 0 Eksi
Ivar Ragnarssonn dedi: Hangi ekran geldi? Yüklediğiniz fotoğraf yüklenmemiş sanırsam. Genişletmek için tıkla... Sadece gri ekran başka bir şey yok.
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 9 Kasım 2021 #4 CTRL+SHIFT+ESC>görev yöneticisinin görevini kaldırın. Yeni görev çalıştır>explore.exe Eğer olmazsa bize bildirin. Artı 0 Eksi
CTRL+SHIFT+ESC>görev yöneticisinin görevini kaldırın. Yeni görev çalıştır>explore.exe Eğer olmazsa bize bildirin.
KS KS E Enes_xsp Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 58 9 Kasım 2021 #5 xDarkLyne dedi: CTRL+Shift+esc>görev yöneticisinin görevini kaldırın. Eki Görüntüle 1210214 Yeni görev çalıştır>explore.exe Eğer olmazsa bize bildirin. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece gri ekran var denedim bir şey çıkmıyor. Artı 0 Eksi
xDarkLyne dedi: CTRL+Shift+esc>görev yöneticisinin görevini kaldırın. Eki Görüntüle 1210214 Yeni görev çalıştır>explore.exe Eğer olmazsa bize bildirin. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece gri ekran var denedim bir şey çıkmıyor.
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 9 Kasım 2021 #6 Enes_xsp dedi: Hocam sadece gri ekran var denedim bir şey çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar kapanıyor mu? Artı 0 Eksi
Enes_xsp dedi: Hocam sadece gri ekran var denedim bir şey çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar kapanıyor mu?
Ivar Ragnarssonn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 1.425 Çözümler 23 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ3-12100F Kingston hyperx fury black 16GB - 8GB (24GB) MSI GAMING GTX 1050Ti 4GB 120 GB WD SSD 1 TB Toshiba HDD Cinsiyet Erkek Meslek Otomotiv teknikeri 9 Kasım 2021 #7 Öyle kaldığını söylediniz. Bilgisayarı kapatıp açtınız mı hiç? Eğer yaptıysanız da hâlâ sorun yaşıyorsanız duruma göre yardımcı oluruz. Artı 0 Eksi
Öyle kaldığını söylediniz. Bilgisayarı kapatıp açtınız mı hiç? Eğer yaptıysanız da hâlâ sorun yaşıyorsanız duruma göre yardımcı oluruz.
KS KS E Enes_xsp Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 58 9 Kasım 2021 #8 xDarkLyne dedi: Bilgisayar kapanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Açık kapanmıyor hocam. Ivar Ragnarssonn dedi: Öyle kaldığını söylediniz. Bilgisayarı kapatıp açtınız mı hiç? Eğer yaptıysanız da hâlâ sorun yaşıyorsanız duruma göre yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Yardımın için teşekkürler sorunun çözdüm hocam. Artı 0 Eksi
xDarkLyne dedi: Bilgisayar kapanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Açık kapanmıyor hocam. Ivar Ragnarssonn dedi: Öyle kaldığını söylediniz. Bilgisayarı kapatıp açtınız mı hiç? Eğer yaptıysanız da hâlâ sorun yaşıyorsanız duruma göre yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Yardımın için teşekkürler sorunun çözdüm hocam.
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 9 Kasım 2021 #9 Enes_xsp dedi: Açık kapanmıyor hocam. Yardımın için teşekkürler sorunun çözdüm hocam. Genişletmek için tıkla... Sorunu nasıl çözdüğünü söylersen diğer arkadaşlar da yardım alabilir. Artı 0 Eksi
Enes_xsp dedi: Açık kapanmıyor hocam. Yardımın için teşekkürler sorunun çözdüm hocam. Genişletmek için tıkla... Sorunu nasıl çözdüğünü söylersen diğer arkadaşlar da yardım alabilir.
KS KS E Enes_xsp Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 58 9 Kasım 2021 #10 xDarkLyne dedi: Sorunu nasıl çözdüğünü söylersen diğer arkadaşlar da. xDarkLyne dedi: Sorunu nasıl çözdüğünü söylersen diğer arkadaşlar da yardım alabilir. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Hocam ciddi bir problemi yokmuş Steam gri ekranda dondugu için gri erkan gelmiş kapayıp açtım sorun yok. Yardimlarin için teşekkürler. Artı 0 Eksi
xDarkLyne dedi: Sorunu nasıl çözdüğünü söylersen diğer arkadaşlar da. xDarkLyne dedi: Sorunu nasıl çözdüğünü söylersen diğer arkadaşlar da yardım alabilir. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Hocam ciddi bir problemi yokmuş Steam gri ekranda dondugu için gri erkan gelmiş kapayıp açtım sorun yok. Yardimlarin için teşekkürler.