E Enes_xsp Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 58 9 Kasım 2021 #1 Oyuna girdiğimde bu ekran geldi ve kaldı Alt+F4 çektim yemedi. Ne yapabilirim? PC çalışıyor ama yanıt yok.
Oyuna girdiğimde bu ekran geldi ve kaldı Alt+F4 çektim yemedi. Ne yapabilirim? PC çalışıyor ama yanıt yok.
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 9 Kasım 2021 #11 Enes_xsp dedi: Hocam ciddi bir problemi yokmuş Steam gri ekranda dondugu için gri erkan gelmiş kapayıp açtım sorun yok. Yardimlarin için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Peki konu açmadan önce PC'yi kapatıp açmayı niye düşünemedin? Artı 0 Eksi
Enes_xsp dedi: Hocam ciddi bir problemi yokmuş Steam gri ekranda dondugu için gri erkan gelmiş kapayıp açtım sorun yok. Yardimlarin için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Peki konu açmadan önce PC'yi kapatıp açmayı niye düşünemedin?
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 9 Kasım 2021 #12 363652 dedi: Peki konu açmadan önce PC'yi kapatıp açmayı niye düşünemedin? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın bilgisayarı kapanıyor muydu acaba? Artı 0 Eksi
363652 dedi: Peki konu açmadan önce PC'yi kapatıp açmayı niye düşünemedin? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın bilgisayarı kapanıyor muydu acaba?
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 9 Kasım 2021 #13 xDarkLyne dedi: Arkadaşın bilgisayarı kapanıyor muydu acaba? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı kapatmanın tek yolu bilgisayarı kapata basmak mı? Açma tuşuna basılı tutup reset atmak o kadar zor olmamalı. Artı 0 Eksi
xDarkLyne dedi: Arkadaşın bilgisayarı kapanıyor muydu acaba? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı kapatmanın tek yolu bilgisayarı kapata basmak mı? Açma tuşuna basılı tutup reset atmak o kadar zor olmamalı.