Bilgisayar güç düğmesinden kapatılırsa sorun olur mu?

Clemente

Hectopat
Yer
Glunmar köyünden
Kasanın güç tuşundan bilgisayarı kapatmanın zararı olur mu? Az önce ekran gitti hiçbir şey yapamadım ve güç tuşundan kapattım.

Bundan daha önemlisi ekranın neden gittiği bence. Çünkü o duruma geldiyseniz tek çare o tuş.

Birden fazla kez yapılırsa bilgisayarın zarar görebilir.

Selamlar,
Güç tuşuna 1 kere basmak Windows kapat butonu ile aynı görevde olduğunu düşünüyorum. Bir sorun yaşamazsınız.

Bundan daha önemlisi ekranın neden gittiği bence. Çünkü o duruma geldiyseniz tek çare o tuş.
Windows 10'da cihaz takma çıkarma sesi gelip gidiyor sonra ekran kapanıyor, oyun oynarken böyle oldu normalde kapanıp açılıyordu ama bu sefer açılmadı.
Selamlar,
Güç tuşuna 1 kere basmak Windows kapat butonu ile aynı görevde olduğunu düşünüyorum. Bir sorun yaşamazsınız.
Ben basılı tutuyordum sorun olur mu?

Windows 10'da cihaz takma çıkarma sesi gelip gidiyor sonra ekran kapanıyor, oyun oynarken böyle oldu normalde kapanıp açılıyordu ama bu sefer açılmadı.

Ben basılı tutuyordum sorun olur mu?
Basılı tutmanız elektriği direkt olarak kesecektir. Bu işlemin uzun vadede sıkıntısını çekebilirsiniz.

Basılı tutmanız elektriği direkt olarak kesecektir. Bu işlemin uzun vadede sıkıntısını çekebilirsiniz.
Yanlış bilgi veriyorsunuz,Basılı Tutunca sistemi kapatıyorsunuz Windows'u değil!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…