Bilgisayar güç tasarruf moduna giriyor

Kingneo

Megapat
Merhaba bilgisayar bazen açılırken güç tasarruf moduna giriyor. Sonra görüntü gidiyor. Daha gelmiyor ancak kasayı açıp kablolarla oynayınca düzeliyor. Ama arada yine karşıma çıkıyor bu sorun. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Ben cpu değiştirmeyi düşünüyorum ama karar veremedim. İ5 10400 mü yoksa ryzen 5 3600 mü. Bütçem maksimum 4200 tl ileriye dönük de olsun verdiğim paraya değsin. istiyorum. Dying 2 gibi veya Stalker 2 yada Metro exodus gibi oyunlar.

Ben cpu değiştirmeyi düşünüyorum ama karar veremedim. İ5 10400 mü yoksa ryzen 5 3600 mü. Bütçem maksimum 4200 tl ileriye dönük de olsun verdiğim paraya değsin. istiyorum. Dying 2 gibi veya Stalker 2 yada Metro exodus gibi oyunlar.
Hocam masaüstü işlemciler konusunda daha iyi tavsiye verebilecek arkadaşlar var. Yeni bir konu açarak bütün sisteminizin özelliklerini ve bütçenizi belirtin. Almayı düşündüğünüz işlemcileri veya alabileceğiniz daha iyi alternatifler olup olmadığını da açtığınız konuda sorun. İşlemci değiştirmek için(en azından kullandığınız mevcut işlemcinin markasını değiştirecekseniz) anakartı da değiştirmeniz gerekecek. Bu nedenle detaylı bir konu açmak daha sağlıklı olur. Kaldı ki soket 1150 bulabileceğiniz işlemciler sınırlı ve bahsettiğiniz işlemciler için yeni anakart şart.

Bu arada Başlat–Çalıştır–msinfo32 yazarak BIOS sürüm ve tarihine bakar mısınız?
Anakartınız için en güncel sürüm;
Sürüm 2902
2016/04/15
Eğer daha eski bir sürüme sahipseniz sorununuzla ilgili BIOS güncellemeyi deneyin.

Tamamdır hocam. En güncel BIOS sürümüne sahipsiniz. Yaşadığınız sorunla ilgili dediğim şeyleri uygulayarak işe yarayıp yaramadığı konusunda bildirimde bulunun. Konu balığı dışında kalan sorunlar için yeni konu açabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı