Bilgisayar güç tuşu ile değil kendi kendine açılıyor

fatihcakiroglu

Decapat
Bilgisayarım power tuşuna basınca açılmıyor ama bekleyince (2-3 gün) kendi kendine açılıyor. Başlarda sorun PSU'da diye düşündüm ancak farklı bir PSU ile denedim yine aynı sorun oldu. Kasanın içine açıp uğraşıp geri kapattığımda açılmıyor ama üzerinden 2 3 gün geçince kendi kendine sorunsuz açılıp çalışıyor. Sorun nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ana kartın Biosun da yer alan güç seçenekleri alakası var durumun. Kullandığın ana kart Asus B350 PRIME gibi bir şey ise en son Biosa güncelleme yapınca düzelmekte en sondan bir önceki sürümde bende bu durum ile karşılaşmıştım. Ana kart modelini yazarsan bildiğimiz bir kart ise nereden olduğunu belirtelim.

Ana kartın Biosun da yer alan güç seçenekleri alakası var durumun. Kullandığın ana kart Asus B350 PRIME gibi bir şey ise en son Biosa güncelleme yapınca düzelmekte en sondan bir önceki sürümde bende bu durum ile karşılaşmıştım. Ana kart modelini yazarsan bildiğimiz bir kart ise nereden olduğunu belirtelim.
Donanım bileşenlerini yazmayı unutmuşum mobildeyim kusura bakmayın.

İşlemci: Intel Pentium G4560
Anakart : MSI H110M PRO-VD
Ekran kartı : MSI GeForce 1050ti Gaming
Ram: GSKILL 8GB Aegis DDR 4 2133Mhz
HDD: Toshiba 1TB 7200
SSD: Corsair Force 120 GB LE200
PSU: Power Boost 500w

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı