K Kaanuzn29 Decapat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #1 RAM Viper 2x8 GB 3200 mhz SSD veya HDD modeli Samsung 500 GB ssd Anakart Gigabyte b450m s2h İşlemci Ryzen 5 3400G PRO 3.7 ghz Bilgisayarım güç tuşuna bastığımda sanki hiç basılmamış gibi tepki vermiyor. Statik elektriği boşaltıp fişten çekip bekledim tekrar bastım yine tepki yok. Dünde aynısı oldu ama sonra düzeldi simdi tekrar oldu. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2022
Bilgisayarım güç tuşuna bastığımda sanki hiç basılmamış gibi tepki vermiyor. Statik elektriği boşaltıp fişten çekip bekledim tekrar bastım yine tepki yok. Dünde aynısı oldu ama sonra düzeldi simdi tekrar oldu.
Çözüm Jaewyn 31 Ocak 2022 Kaanuzn29 dedi: Bu sefer de çalıştı fakat görüntü gelmiyor. Genişletmek için tıkla... BIOS sıfırlamayı deneyin. Ramlarden birisini çıkartın, BIOS pilini sökün, kasa güç kablosunu çıkartın. Açma kapama tuşuna 4 5 kez basın. BIOS pilini takın, güç kablosunu takın çalıştırın bakalım çalışacak mı?
Kaanuzn29 dedi: Bu sefer de çalıştı fakat görüntü gelmiyor. Genişletmek için tıkla... BIOS sıfırlamayı deneyin. Ramlarden birisini çıkartın, BIOS pilini sökün, kasa güç kablosunu çıkartın. Açma kapama tuşuna 4 5 kez basın. BIOS pilini takın, güç kablosunu takın çalıştırın bakalım çalışacak mı?
Jaewyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 2.619 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #2 RAM'ları çıkartıp tek tek dener misiniz? Artı 0 Eksi
Computer Geek Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 583 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #3 Benzer problem bende de oldu zamanında. Psu'da bir problem olabilir veya kasanın içi çok tozlu olabilir. Tozu almanızı öneririm. Artı 0 Eksi
Benzer problem bende de oldu zamanında. Psu'da bir problem olabilir veya kasanın içi çok tozlu olabilir. Tozu almanızı öneririm.
KS KS K Kaanuzn29 Decapat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #4 Jaewyn dedi: RAM'ları çıkartıp tek tek dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim yine çalışmadı Artı 0 Eksi
Jaewyn dedi: RAM'ları çıkartıp tek tek dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim yine çalışmadı
Jaewyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 2.619 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #5 Kaanuzn29 dedi: Denedim yine çalışmadı. Genişletmek için tıkla... Hepsini çikartip dener mısınız? Artı 0 Eksi
KS KS K Kaanuzn29 Decapat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #6 Jaewyn dedi: Hepsini çikartip dener mısınız? Genişletmek için tıkla... Bu seferde çalıştı fakat görüntü gelmiyor Artı 0 Eksi
Jaewyn dedi: Hepsini çikartip dener mısınız? Genişletmek için tıkla... Bu seferde çalıştı fakat görüntü gelmiyor
Jaewyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 2.619 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #7 Kaanuzn29 dedi: Bu sefer de çalıştı fakat görüntü gelmiyor. Genişletmek için tıkla... BIOS sıfırlamayı deneyin. Ramlarden birisini çıkartın, BIOS pilini sökün, kasa güç kablosunu çıkartın. Açma kapama tuşuna 4 5 kez basın. BIOS pilini takın, güç kablosunu takın çalıştırın bakalım çalışacak mı? Artı 1 Eksi Çözüm
Kaanuzn29 dedi: Bu sefer de çalıştı fakat görüntü gelmiyor. Genişletmek için tıkla... BIOS sıfırlamayı deneyin. Ramlarden birisini çıkartın, BIOS pilini sökün, kasa güç kablosunu çıkartın. Açma kapama tuşuna 4 5 kez basın. BIOS pilini takın, güç kablosunu takın çalıştırın bakalım çalışacak mı?
KS KS K Kaanuzn29 Decapat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #8 Jaewyn dedi: BIOS sıfırlamayı deneyin. Ramlarden birisini çıkartın, BIOS pilini sökün, kasa güç kablosunu çıkartın. Açma kapama tuşuna 4 5 kez basın. BIOS pilini takın, güç kablosunu takın çalıştırın bakalım çalışacak mı? Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım. Ramleri hatasız şekilde oturttu ve çalıştı teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2022 Artı 0 Eksi
Jaewyn dedi: BIOS sıfırlamayı deneyin. Ramlarden birisini çıkartın, BIOS pilini sökün, kasa güç kablosunu çıkartın. Açma kapama tuşuna 4 5 kez basın. BIOS pilini takın, güç kablosunu takın çalıştırın bakalım çalışacak mı? Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım. Ramleri hatasız şekilde oturttu ve çalıştı teşekkürler.
Jaewyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 2.619 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #9 Kaanuzn29 dedi: Dediğinizi yaptım. RAM'leri hatasız şekilde oturttu ve çalıştı teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ben teşekkür ederim. Çözüldü olarak raporlarsanız sevinirim. Artı 0 Eksi
Kaanuzn29 dedi: Dediğinizi yaptım. RAM'leri hatasız şekilde oturttu ve çalıştı teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ben teşekkür ederim. Çözüldü olarak raporlarsanız sevinirim.