Bilgisayar güvenli moddayken nasıl şifreli bilgisayardan veri kurtarılır?

TursuluPasta

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayari güvenli modda başlattım. Normal PIN'im olmadı. Anladığım kadarıyla Microsoft şifresi lazımmış. Ben şifreyi unuttum. Telefondan Outlook'un şifresini değiştirdim ama PC internete bağlı değil. Wi-Fi ile Ethernet kablosu bağladım (yeni şifreyi algılasin diye). Ethernet girişinde ışık yanıyor fakat internet bağlı gözükmüyor. İçindeki bilgiler silinmeden kurtarabilir miyiz?

Başka bir bilgisayar üzerinden şu işlemleri yapın:
Buradan soldyx-64 bit versiyonunu yükleyin. Daha sonra disk imajını usb belleğe yazdırın. Ardından bilgisayarı bu işletim sistemi üzerinden başlatın. Daha sonra Windows üzerindeki verilerinizi depolayabilecek büyüklükte bir belleği bilgisayarınıza takın. Dosya yöneticisinden diskinizdeki verilerinizi, usb üzerinden taktığınız diske atın. Ardından bilgisayarınıza format atın.

Kırmanın bit yöntemi eskiden vardı ama Microsoft açığı kapattı.

Buradan soldyx-64 bit versiyonunu yükleyin. Daha sonra disk imajını usb belleğe yazdırın. Ardından bilgisayarı bu işletim sistemi üzerinden başlatın. Daha sonra Windows üzerindeki verilerinizi depolayabilecek büyüklükte bir belleği bilgisayarınıza takın. Dosya yöneticisinden diskinizdeki verilerinizi, usb üzerinden taktığınız diske atın. Ardından bilgisayarınıza format atın.

Kırmanın bit yöntemi eskiden vardı ama Microsoft açığı

Kırmanın bit yöntemi eskiden vardı ama Microsoft açığı kapattı.
Normal formattan farkı olurmu ve bunu çalıştırır çalıştırmaz ama ekran cikarmi

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı