2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 24 Ağustos 2021 #11 AlexaBliss dedi: Not: Format attım halaa var. System. Benim açtığım hesap. Administrators. Users. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... O sistemin kendi kullandığı hesaplar virüs falan yok saçmalamayın zaten format atmışsınız.
AlexaBliss dedi: Not: Format attım halaa var. System. Benim açtığım hesap. Administrators. Users. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... O sistemin kendi kullandığı hesaplar virüs falan yok saçmalamayın zaten format atmışsınız.
AlexaBliss Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 734 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2021 #12 Perfonline dedi: 4 Farklı oturum görünüyor aslında normal. Sadece bunlar varsa şüphe etmene gerek yok. Genişletmek için tıkla... System Benim oluşturduğum Windows hesabı Administrators Users
Perfonline dedi: 4 Farklı oturum görünüyor aslında normal. Sadece bunlar varsa şüphe etmene gerek yok. Genişletmek için tıkla... System Benim oluşturduğum Windows hesabı Administrators Users
For East Troop Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.292 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri 24 Ağustos 2021 #13 Ben format atmadan önce her türlü şey vardı, bi' 30 oturum vardı galiba. Korkmana gerek yok.