Uygar Kanbur Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #1 Bilgisayarımda SSD'nin yanında hard disk olmasına rağmen hard diski ne aygıt yöneticisinde ne de bu bilgisayarda göremiyorum. Bilgisayarı bazen açınca geliyor bazen gidiyor. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 4,1 KB · Görüntüleme: 51 g.PNG 3,1 KB · Görüntüleme: 43
Bilgisayarımda SSD'nin yanında hard disk olmasına rağmen hard diski ne aygıt yöneticisinde ne de bu bilgisayarda göremiyorum. Bilgisayarı bazen açınca geliyor bazen gidiyor.
Giorno Giovanna Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 2.695 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060 R5 3500 Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.016 Makaleler 63 Çözümler 170 29 Ocak 2023 #3 CSM açık mı sistemde? Diskpart'ta görünüyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS Uygar Kanbur Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #4 tristessehivernale dedi: CSM açık mı sistemde? Diskpart'ta görünüyor mu? Genişletmek için tıkla... oraya nasıl giricem Uygar Kanbur dedi: Bilgisayarımda SSD'nin yanında hard disk olmasına rağmen hard diski ne aygıt yöneticisinde ne de bu bilgisayarda göremiyorum. Bilgisayarı bazen açınca geliyor bazen gidiyor. Genişletmek için tıkla... bilgisayarımı birkaç saat sonra yeniden açtığımda disk'in geldiğini gördüm bu olay sürekli yaşanıyor. Dosya Ekleri dfdfgd.PNG 4,8 KB · Görüntüleme: 33 Artı 0 Eksi
tristessehivernale dedi: CSM açık mı sistemde? Diskpart'ta görünüyor mu? Genişletmek için tıkla... oraya nasıl giricem Uygar Kanbur dedi: Bilgisayarımda SSD'nin yanında hard disk olmasına rağmen hard diski ne aygıt yöneticisinde ne de bu bilgisayarda göremiyorum. Bilgisayarı bazen açınca geliyor bazen gidiyor. Genişletmek için tıkla... bilgisayarımı birkaç saat sonra yeniden açtığımda disk'in geldiğini gördüm bu olay sürekli yaşanıyor.