CristianoRonaldo30 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 761 Çözümler 2 27 Mayıs 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, arkadaşın diski benim bilgisayara taktık çalıştı, arkadaşın bilgisayara geri taktık diski görmüyor, Daha sonra arkadaşın bilgisayarına bizim eski har diski taktık çalıştı.yardım eder misiniz?
Merhaba arkadaşlar, arkadaşın diski benim bilgisayara taktık çalıştı, arkadaşın bilgisayara geri taktık diski görmüyor, Daha sonra arkadaşın bilgisayarına bizim eski har diski taktık çalıştı.yardım eder misiniz?
Dessa Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 2.053 Çözümler 32 27 Mayıs 2024 #2 Sata portu değiştirip deneyebilir misin? Bir de soketlerin tam oturduğundan eminsen BIOS ayarlarını sıfırlamayı da deneyebilirsiniz.
Sata portu değiştirip deneyebilir misin? Bir de soketlerin tam oturduğundan eminsen BIOS ayarlarını sıfırlamayı da deneyebilirsiniz.
CristianoRonaldo30 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 761 Çözümler 2 27 Mayıs 2024 #3 Dessa dedi: SATA portu değiştirip deneyebilir misin? Bir de soketlerin tam oturduğundan eminsen BIOS ayarlarını sıfırlamayı da deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... SATA portunu nasıl değitireyim hocam?
Dessa dedi: SATA portu değiştirip deneyebilir misin? Bir de soketlerin tam oturduğundan eminsen BIOS ayarlarını sıfırlamayı da deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... SATA portunu nasıl değitireyim hocam?
Dessa Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 2.053 Çözümler 32 27 Mayıs 2024 #4 CristianoRonaldo30 dedi: SATA portunu nasıl değitireyim hocam? Genişletmek için tıkla... Anakartın üzerinde sata portları var genelde 6 tane olur. Değiştirip tekrar dene.
CristianoRonaldo30 dedi: SATA portunu nasıl değitireyim hocam? Genişletmek için tıkla... Anakartın üzerinde sata portları var genelde 6 tane olur. Değiştirip tekrar dene.