M mer23333 Femtopat Katılım 19 Ekim 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Ekim 2024 #11 Hayır bozulduğu için cikartim taktim düzelmedi martinS dedi: Tamam sorunu buldun bak Hardiski çıkarmışsın ama takmamışsın. Tekrar bi açıp kontrol etmen lazım. Genişletmek için tıkla... martinS dedi: Tamam sorunu buldun bak Hardiski çıkarmışsın ama takmamışsın. Tekrar bi açıp kontrol etmen lazım. Genişletmek için tıkla... Ayy sağ ol harddiskin yeri kaymış tam yerleşmemis ondan açılmıyomus denedim acildi 2 gundur agliyom salak gibi Son düzenleme: 19 Ekim 2024
Hayır bozulduğu için cikartim taktim düzelmedi martinS dedi: Tamam sorunu buldun bak Hardiski çıkarmışsın ama takmamışsın. Tekrar bi açıp kontrol etmen lazım. Genişletmek için tıkla... martinS dedi: Tamam sorunu buldun bak Hardiski çıkarmışsın ama takmamışsın. Tekrar bi açıp kontrol etmen lazım. Genişletmek için tıkla... Ayy sağ ol harddiskin yeri kaymış tam yerleşmemis ondan açılmıyomus denedim acildi 2 gundur agliyom salak gibi
martinS Megapat Katılım 4 Ekim 2014 Mesajlar 358 Çözümler 1 Yer Çekmeköy, İstanbul 19 Ekim 2024 #12 mer23333 dedi: Hayır bozulduğu için cikartim taktim düzelmedi Ayy sağ ol harddiskin yeri kaymış tam yerleşmemis ondan açılmıyomus denedim acildi 2 gundur agliyom salak gibi Genişletmek için tıkla... Sorunu çözmene sevindim, çokta ufak bir sorunmuş oysaki.
mer23333 dedi: Hayır bozulduğu için cikartim taktim düzelmedi Ayy sağ ol harddiskin yeri kaymış tam yerleşmemis ondan açılmıyomus denedim acildi 2 gundur agliyom salak gibi Genişletmek için tıkla... Sorunu çözmene sevindim, çokta ufak bir sorunmuş oysaki.
M mer23333 Femtopat Katılım 19 Ekim 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Ekim 2024 #13 martinS dedi: Sorunu çözmene sevindim, çokta ufak bir sorunmuş oysaki. Genişletmek için tıkla... Evett tesekkur ederim
martinS dedi: Sorunu çözmene sevindim, çokta ufak bir sorunmuş oysaki. Genişletmek için tıkla... Evett tesekkur ederim