HyperdoC Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #1 Bilgisayar hard disk takmıştım. 1 aydır takılı hiçbir ve sıkıntı yoktu fakat az önce bir Windows 11 güncellemesini yaptım ve bilgisayar hard diski okumamaya başladı. İçinde önemli dosyalarım var sıfırlamadan nasıl düzelteceğim?
Bilgisayar hard disk takmıştım. 1 aydır takılı hiçbir ve sıkıntı yoktu fakat az önce bir Windows 11 güncellemesini yaptım ve bilgisayar hard diski okumamaya başladı. İçinde önemli dosyalarım var sıfırlamadan nasıl düzelteceğim?
KS KS HyperdoC Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #31 Einstein dedi: How to uninstall a Windows Update - Microsoft Support Learn how to uninstall a Windows update, if for example that update is causing your system to have errors or other problems. support-microsoft-com.translate.goog 23H2 sürümüne geri dönmeyi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... burda denileni yaptım fakat geri dönmedi şimdi 23h2 toplu güncelleştirmesini yapıyorum işe yararmı? HyperdoC dedi: burda denileni yaptım fakat geri dönmedi şimdi 23h2 toplu güncelleştirmesini yapıyorum işe yararmı? Genişletmek için tıkla... ondada bu hatayı verdi nasıl yapacağım şimdi ben Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-11-12 013849.png 10,5 KB · Görüntüleme: 26 Artı 0 Eksi
Einstein dedi: How to uninstall a Windows Update - Microsoft Support Learn how to uninstall a Windows update, if for example that update is causing your system to have errors or other problems. support-microsoft-com.translate.goog 23H2 sürümüne geri dönmeyi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... burda denileni yaptım fakat geri dönmedi şimdi 23h2 toplu güncelleştirmesini yapıyorum işe yararmı? HyperdoC dedi: burda denileni yaptım fakat geri dönmedi şimdi 23h2 toplu güncelleştirmesini yapıyorum işe yararmı? Genişletmek için tıkla... ondada bu hatayı verdi nasıl yapacağım şimdi ben
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.916 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #32 HyperdoC dedi: Burada denileni yaptım fakat geri dönmedi şimdi 23H2 toplu güncelleştirmesini yapıyorum işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum. Disk BIOS'ta gözüküyor mu? Artı 0 Eksi
HyperdoC dedi: Burada denileni yaptım fakat geri dönmedi şimdi 23H2 toplu güncelleştirmesini yapıyorum işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum. Disk BIOS'ta gözüküyor mu?
KS KS HyperdoC Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #33 Einstein dedi: Bilemiyorum. Disk BIOS'ta gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... biostan bakmaya çalıştım ama bakcağım kısmı bulamadım uefi hard disk felan var Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Bilemiyorum. Disk BIOS'ta gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... biostan bakmaya çalıştım ama bakcağım kısmı bulamadım uefi hard disk felan var
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.916 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #34 HyperdoC dedi: BIOS'tan bakmaya çalıştım ama bakacağım kısmı bulamadım UEFI hard disk falan var. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan boot kısmını atın. Artı 0 Eksi
HyperdoC dedi: BIOS'tan bakmaya çalıştım ama bakacağım kısmı bulamadım UEFI hard disk falan var. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan boot kısmını atın.
KS KS HyperdoC Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #35 HyperdoC dedi: biostan bakmaya çalıştım ama bakcağım kısmı bulamadım uefi hard disk felan var Genişletmek için tıkla... hard diski kablosuna taktığım zaman içinde fanı felan dönüyor 24h2 güncellemesinden sonra olmaya başladı Einstein dedi: BIOS'tan boot kısmını atın. Genişletmek için tıkla... tamam atıyorum şimdi HyperdoC dedi: hard diski kablosuna taktığım zaman içinde fanı felan dönüyor 24h2 güncellemesinden sonra olmaya başladı tamam atıyorum şimdi Genişletmek için tıkla... Einstein dedi: BIOS'tan boot kısmını atın. Genişletmek için tıkla... Burası demi HyperdoC dedi: hard diski kablosuna taktığım zaman içinde fanı felan dönüyor 24h2 güncellemesinden sonra olmaya başladı tamam atıyorum şimdi Genişletmek için tıkla... Einstein dedi: BIOS'tan boot kısmını atın. Genişletmek için tıkla... Burası demi HyperdoC dedi: hard diski kablosuna taktığım zaman içinde fanı felan dönüyor 24h2 güncellemesinden sonra olmaya başladı tamam atıyorum şimdi Genişletmek için tıkla... Einstein dedi: BIOS'tan boot kısmını atın. Genişletmek için tıkla... Burası demi Einstein dedi: BIOS'tan boot kısmını atın. Genişletmek için tıkla... Burası demi Einstein dedi: BIOS'tan boot kısmını atın. Genişletmek için tıkla... Burası demi Einstein dedi: BIOS'tan boot kısmını atın. Genişletmek için tıkla... Burası demi Dosya Ekleri Screenshot_20241112-014647.jpg 228,5 KB · Görüntüleme: 27 Son düzenleme: 12 Kasım 2024 Artı 0 Eksi
HyperdoC dedi: biostan bakmaya çalıştım ama bakcağım kısmı bulamadım uefi hard disk felan var Genişletmek için tıkla... hard diski kablosuna taktığım zaman içinde fanı felan dönüyor 24h2 güncellemesinden sonra olmaya başladı Einstein dedi: BIOS'tan boot kısmını atın. Genişletmek için tıkla... tamam atıyorum şimdi HyperdoC dedi: hard diski kablosuna taktığım zaman içinde fanı felan dönüyor 24h2 güncellemesinden sonra olmaya başladı tamam atıyorum şimdi Genişletmek için tıkla... Einstein dedi: BIOS'tan boot kısmını atın. Genişletmek için tıkla... Burası demi HyperdoC dedi: hard diski kablosuna taktığım zaman içinde fanı felan dönüyor 24h2 güncellemesinden sonra olmaya başladı tamam atıyorum şimdi Genişletmek için tıkla... Einstein dedi: BIOS'tan boot kısmını atın. Genişletmek için tıkla... Burası demi HyperdoC dedi: hard diski kablosuna taktığım zaman içinde fanı felan dönüyor 24h2 güncellemesinden sonra olmaya başladı tamam atıyorum şimdi Genişletmek için tıkla... Einstein dedi: BIOS'tan boot kısmını atın. Genişletmek için tıkla... Burası demi Einstein dedi: BIOS'tan boot kısmını atın. Genişletmek için tıkla... Burası demi Einstein dedi: BIOS'tan boot kısmını atın. Genişletmek için tıkla... Burası demi Einstein dedi: BIOS'tan boot kısmını atın. Genişletmek için tıkla... Burası demi
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.916 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #36 HyperdoC dedi: Hard diski kablosuna taktığım zaman içinde fanı falan dönüyor 24H2 güncellemesinden sonra olmaya başladı. Tamam atıyorum şimdi. Burası değil mi? Burası değil mi? Burası değil mi? Burası değil mi? Burası değil mi? Genişletmek için tıkla... Boot option 1 kısmına tıkla ekran görüntüsü at. Bir de main kısmını at. Artı 0 Eksi
HyperdoC dedi: Hard diski kablosuna taktığım zaman içinde fanı falan dönüyor 24H2 güncellemesinden sonra olmaya başladı. Tamam atıyorum şimdi. Burası değil mi? Burası değil mi? Burası değil mi? Burası değil mi? Burası değil mi? Genişletmek için tıkla... Boot option 1 kısmına tıkla ekran görüntüsü at. Bir de main kısmını at.
KS KS HyperdoC Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #37 Einstein dedi: Boot option 1 kısmına tıkla ekran görüntüsü at. Bir de main kısmını at. Genişletmek için tıkla... Boot option 1 kısmında yok fakat security kısmında hdd yerinde benim hdd modeli gözüküyor Dosya Ekleri Screenshot_20241112-015455.jpg 34,3 KB · Görüntüleme: 19 Screenshot_20241112-015452.jpg 29,8 KB · Görüntüleme: 18 Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Boot option 1 kısmına tıkla ekran görüntüsü at. Bir de main kısmını at. Genişletmek için tıkla... Boot option 1 kısmında yok fakat security kısmında hdd yerinde benim hdd modeli gözüküyor
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.916 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #38 HyperdoC dedi: Boot option 1 kısmında yok fakat Security kısmında HDD yerinde benim HDD modeli gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Harddiskiniz BIOS'ta gözüküyor. Hard diski farklı bir bilgisayara takıp verilerinizi yedekleyin. Sonra USB ile temiz kurulum yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
HyperdoC dedi: Boot option 1 kısmında yok fakat Security kısmında HDD yerinde benim HDD modeli gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Harddiskiniz BIOS'ta gözüküyor. Hard diski farklı bir bilgisayara takıp verilerinizi yedekleyin. Sonra USB ile temiz kurulum yapabilirsiniz.
KS KS HyperdoC Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #39 Einstein dedi: Harddiskiniz BIOS'ta gözüküyor. Hard diski farklı bir bilgisayara takıp verilerinizi yedekleyin. Sonra USB ile temiz kurulum yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... burdan direkt sürüm düşürsem olmazmı 250gb dosya yedeği var çünkü Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Harddiskiniz BIOS'ta gözüküyor. Hard diski farklı bir bilgisayara takıp verilerinizi yedekleyin. Sonra USB ile temiz kurulum yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... burdan direkt sürüm düşürsem olmazmı 250gb dosya yedeği var çünkü
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.916 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #40 HyperdoC dedi: burdan direkt sürüm düşürsem olmazmı 250gb dosya yedeği var çünkü Genişletmek için tıkla... verilerinizi kaybedebilirsiniz. dediğim şekilde yapın Artı 0 Eksi
HyperdoC dedi: burdan direkt sürüm düşürsem olmazmı 250gb dosya yedeği var çünkü Genişletmek için tıkla... verilerinizi kaybedebilirsiniz. dediğim şekilde yapın