Bilgisayar hard diski görmüyor

HyperdoC

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayar hard disk takmıştım. 1 aydır takılı hiçbir ve sıkıntı yoktu fakat az önce bir Windows 11 güncellemesini yaptım ve bilgisayar hard diski okumamaya başladı. İçinde önemli dosyalarım var sıfırlamadan nasıl düzelteceğim?

burda denileni yaptım fakat geri dönmedi şimdi 23h2 toplu güncelleştirmesini yapıyorum işe yararmı?

burda denileni yaptım fakat geri dönmedi şimdi 23h2 toplu güncelleştirmesini yapıyorum işe yararmı?
ondada bu hatayı verdi nasıl yapacağım şimdi ben

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-12 013849.png
    10,5 KB · Görüntüleme: 26
biostan bakmaya çalıştım ama bakcağım kısmı bulamadım uefi hard disk felan var
hard diski kablosuna taktığım zaman içinde fanı felan dönüyor 24h2 güncellemesinden sonra olmaya başladı

BIOS'tan boot kısmını atın.
tamam atıyorum şimdi

hard diski kablosuna taktığım zaman içinde fanı felan dönüyor 24h2 güncellemesinden sonra olmaya başladı

tamam atıyorum şimdi
Burası demi

tamam atıyorum şimdi
Burası demi

tamam atıyorum şimdi
Burası demi

Burası demi

Burası demi

Burası demi

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241112-014647.jpg
    228,5 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:

Boot option 1 kısmına tıkla ekran görüntüsü at. Bir de main kısmını at.

Boot option 1 kısmına tıkla ekran görüntüsü at. Bir de main kısmını at.
Boot option 1 kısmında yok fakat security kısmında hdd yerinde benim hdd modeli gözüküyor

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241112-015455.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_20241112-015452.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 18
Boot option 1 kısmında yok fakat Security kısmında HDD yerinde benim HDD modeli gözüküyor.

Harddiskiniz BIOS'ta gözüküyor. Hard diski farklı bir bilgisayara takıp verilerinizi yedekleyin. Sonra USB ile temiz kurulum yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…