Alperİrfanoglu Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #1 Dün gece düzgün çalışan ve bilgisayarın okuduğu hard disk bu sabah çalışmıyor, okumuyor. CMD'den list disk yaptığımda gözüküyor fakat GPT kısmında * yok. Herhangi bir çözümü var mı? İçinde bir dünya önemli dosyam var. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 4,7 KB · Görüntüleme: 24 Ekran Alıntısı.PNG 4 KB · Görüntüleme: 20 Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2025
Dün gece düzgün çalışan ve bilgisayarın okuduğu hard disk bu sabah çalışmıyor, okumuyor. CMD'den list disk yaptığımda gözüküyor fakat GPT kısmında * yok. Herhangi bir çözümü var mı? İçinde bir dünya önemli dosyam var.
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.590 Makaleler 5 Çözümler 275 14 Nisan 2025 #2 Diskiniz kaç yıllık idi? Sağlığı nasıldı? Artı 0 Eksi
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 14 Nisan 2025 #3 Disk modeli ne? Ölmüş olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS Alperİrfanoglu Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #4 Sakuya Izayoi dedi: Diskiniz kaç yıllık idi? Sağlığı nasıldı? Genişletmek için tıkla... 1.5 senelik Modeli WD 2TB blue 256MB 7200RPM 3.5" SATA 3.0 hard diskSağlık durumunu en son 3-4 ay önce kontrol etmiştim yüzde 97 gösteriyordu. Akşam kapadım sabah açtım durum böyle. Artı 0 Eksi
Sakuya Izayoi dedi: Diskiniz kaç yıllık idi? Sağlığı nasıldı? Genişletmek için tıkla... 1.5 senelik Modeli WD 2TB blue 256MB 7200RPM 3.5" SATA 3.0 hard diskSağlık durumunu en son 3-4 ay önce kontrol etmiştim yüzde 97 gösteriyordu. Akşam kapadım sabah açtım durum böyle.
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.590 Makaleler 5 Çözümler 275 14 Nisan 2025 #5 Komik gelebilir ancak sök tak yapmayı denediniz mi? Bir de tekrar kurulum medyası ile başlatıp diskin orada gözüküp gözükmediğine bakabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Komik gelebilir ancak sök tak yapmayı denediniz mi? Bir de tekrar kurulum medyası ile başlatıp diskin orada gözüküp gözükmediğine bakabilir misiniz?
KS KS Alperİrfanoglu Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #6 Sakuya Izayoi dedi: Komik gelebilir ancak sök tak yapmayı denediniz mi? Bir de tekrar kurulum medyası ile başlatıp diskin orada gözüküp gözükmediğine bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sök tak yaptım SATA kablosunu diğer SATA girişlerine de taktım yine aynı kurulum medyası dediğinizi yapmadım onu da şimdi yapacağım. Artı 0 Eksi
Sakuya Izayoi dedi: Komik gelebilir ancak sök tak yapmayı denediniz mi? Bir de tekrar kurulum medyası ile başlatıp diskin orada gözüküp gözükmediğine bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sök tak yaptım SATA kablosunu diğer SATA girişlerine de taktım yine aynı kurulum medyası dediğinizi yapmadım onu da şimdi yapacağım.
L Likerah Megapat Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #7 Disk gözüküyor, benim başıma gelmişti Linux'de bilimlendirme yapmıştım veya CMD ile biçimlendirme yapabilrisiinz. Artı 0 Eksi
Disk gözüküyor, benim başıma gelmişti Linux'de bilimlendirme yapmıştım veya CMD ile biçimlendirme yapabilrisiinz.