Bilgisayar hava sıcaklığı yüzünden çok ısınıyor

CrawLOttoman

Decapat
Havalar çok sıcak, bilgisayarım ısınıyor. İstanbul'da yaşıyorum hava 31 derece. ne yapmalıyım? çare olarak fanın yanına boğmayacak şekilde buz koydum. Sıvı soğutmam var. kışın 25 derece çalışan ekran kartım 40 derecede çalışmaya başladı. işlemcim ise 30 derecelerdeydi artık 50 dereceye çıkmaya başladı. Call of Duty Cold War açtığımda 70 dereceyi görüp iniyor geri.

Son düzenleyen: Moderatör:
Havalar çok sıcak, bilgisayarım ısınıyor. İstanbul'da yaşıyorum hava 31 derece. Ne yapmalıyım? Çare olarak fanın yanına boğmayacak şekilde buz koydum. Sıvı soğutmam var. Kışın 25 derece çalışan ekran kartım 40 derecede çalışmaya başladı. İşlemcim ise 30 derecelerdeydi artık 50 dereceye çıkmaya başladı. Call of Duty Cold War açtığımda 70 dereceyi görüp iniyor geri.

Dostum ekran karti ve islemcinin sıcaklığı 85 dereceyi geçmediği sürece problem yok, takma kafaya.

Havalar çok sıcak, bilgisayarım ısınıyor. İstanbul'da yaşıyorum hava 31 derece. Ne yapmalıyım? Çare olarak fanın yanına boğmayacak şekilde buz koydum. Sıvı soğutmam var. Kışın 25 derece çalışan ekran kartım 40 derecede çalışmaya başladı. İşlemcim ise 30 derecelerdeydi artık 50 dereceye çıkmaya başladı. Call of Duty Cold War açtığımda 70 dereceyi görüp iniyor geri.

Dostum 70 derece çok az zaten eğer istersen overclock bile yapabilirsin.

Benim işlemcim yaz ayında olmamaıza rağmen boşta 30 yükte 50-60 ekran kartım boşta 40-45 yükte 70-75 arası gayet normal değerler 85 derece üstüne çıkmadığı sürece sorun yok rahat ol.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı