Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 5 Eylül 2021 #11 CMD yönetici olarak açın diskpart yazıp onaylayın list disk yazıp onaylayın Çıkan ekranda diskiniz gözüküyor mu?
CMD yönetici olarak açın diskpart yazıp onaylayın list disk yazıp onaylayın Çıkan ekranda diskiniz gözüküyor mu?
mistik03 Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 69 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2021 #12 Alfa Prime dedi: CMD yönetici olarak açın diskpart yazıp onaylayın list disk yazıp onaylayın Çıkan ekranda diskiniz gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... hayır gözükmüyor.
Alfa Prime dedi: CMD yönetici olarak açın diskpart yazıp onaylayın list disk yazıp onaylayın Çıkan ekranda diskiniz gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... hayır gözükmüyor.
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 5 Eylül 2021 #13 mistik03 dedi: Hayır gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Bir USB sürücüsüne, Windows ya da farklı bir sistem kurulum diski yazmayı deneyerek, o diski formatlamaya çalışın.
mistik03 dedi: Hayır gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Bir USB sürücüsüne, Windows ya da farklı bir sistem kurulum diski yazmayı deneyerek, o diski formatlamaya çalışın.
mistik03 Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 69 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2021 #14 Alfa Prime dedi: Bir USB sürücüsüne, Windows'ya da farklı bir sistem kurulum diski yazmayı deneyerek, o diski formatlamaya çalışın. Genişletmek için tıkla... İçinde bilgiler vardı, formatlamadan çözülmez mi?
Alfa Prime dedi: Bir USB sürücüsüne, Windows'ya da farklı bir sistem kurulum diski yazmayı deneyerek, o diski formatlamaya çalışın. Genişletmek için tıkla... İçinde bilgiler vardı, formatlamadan çözülmez mi?
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 5 Eylül 2021 #15 Sorunun neden teşkil ettiği hakkında, bir fikir sahibi olamıyorum. Ya da başka bir PC'ye bağlamayı deneyebilirsiniz.
Sorunun neden teşkil ettiği hakkında, bir fikir sahibi olamıyorum. Ya da başka bir PC'ye bağlamayı deneyebilirsiniz.
mistik03 Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 69 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2021 #16 Alfa Prime dedi: Sorunun neden teşkil ettiği hakkında, bir fikir sahibi olamıyorum. Ya da başka bir PC'ye bağlamayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
Alfa Prime dedi: Sorunun neden teşkil ettiği hakkında, bir fikir sahibi olamıyorum. Ya da başka bir PC'ye bağlamayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim