Bilgisayar HDD'i görmüyor

Daha fazla  
500 GB'ını kullandığım WD elements 1TB taşınabilir harddisk sorunsuz çalışıyordu bilgisayarı açtım görmemeye başladı disk yönetiminden başlatmaya çalıştım hata verdi HD Tune programında da okuma ve yazma yapamıyor olarak gözüküyor başka PC'de de aynı sorunu çıkarıyor şu an Low level format atıyorum yapabileceğim başka bir şey var mı içindekiler önemli değil HDD daha 1 yıllık.

Tabii ki fotoğrafta göründüğü gibi ayrılmamış olarak gözüküyor diski başlatmaya çalıştığımda veri hatası döngüsel artıklık denetimi hatası alıyorum. Şu anda Low level format atıyorum diske içindeki veriler mühim değil donanımsal bir sorun var mı onu anlayamadım durduk yere olan bir sorun çünkü.

Dosya Ekleri

• Bilgisayar Yönetimi 26.04.2020 14_20_18.png
    Bilgisayar Yönetimi 26.04.2020 14_20_18.png
    22,2 KB · Görüntüleme: 39
Tabii ki fotoğrafta göründüğü gibi ayrılmamış olarak gözüküyor diski başlatmaya çalıştığımda veri hatası döngüsel artıklık denetimi hatası alıyorum. Şu anda Low level format atıyorum diske içindeki veriler mühim değil donanımsal bir sorun var mı onu anlayamadım durduk yere olan bir sorun çünkü.
Size tavsiyem HDD’nin kablolarına bir bakmanız.Hiç BIOS Update yaptınız mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00