PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 28 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar ben yeni bir PC topladım, ayar falan yaptım birkaç gün kullandım buraya kadar sorun yok. Sonra bir gün HDD'min görünmediğini fark ettim. O günden beri çözüm arıyorum ama bulamadım. Yardım edebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Eylül 2020
Arkadaşlar ben yeni bir PC topladım, ayar falan yaptım birkaç gün kullandım buraya kadar sorun yok. Sonra bir gün HDD'min görünmediğini fark ettim. O günden beri çözüm arıyorum ama bulamadım. Yardım edebilir misiniz?
VenomSnake Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 3.401 Çözümler 16 28 Eylül 2020 #2 Harddiski savurup fırlatmadıysanız kabloyu kontrol edebilirsiniz.
L Lony111 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2018 Mesajlar 2.173 Çözümler 17 28 Eylül 2020 #3 HDD' yi Windows' a sağ tık sonrasında Disk Yönetimi kısmından yeni birim olarak aktifleştirin.
KS KS PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 28 Eylül 2020 #4 Lony111 dedi: HDD' yi Windows' a sağ tık sonrasında Disk Yönetimi kısmından yeni birim olarak aktifleştirin. Genişletmek için tıkla... Sorun zaten görünmemesi. VenomSnake dedi: Harddiski savurup fırlatmadıysanız kabloyu kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kablolar aldığım gün gibi aynı
Lony111 dedi: HDD' yi Windows' a sağ tık sonrasında Disk Yönetimi kısmından yeni birim olarak aktifleştirin. Genişletmek için tıkla... Sorun zaten görünmemesi. VenomSnake dedi: Harddiski savurup fırlatmadıysanız kabloyu kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kablolar aldığım gün gibi aynı
L Lony111 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2018 Mesajlar 2.173 Çözümler 17 28 Eylül 2020 #5 PustiPowerV2 dedi: Sorun zaten görünmemesi. Genişletmek için tıkla... Güç kablosunu taktığınızdan emin misiniz? Belki sadece SATA' yı takmışsınızdır.
PustiPowerV2 dedi: Sorun zaten görünmemesi. Genişletmek için tıkla... Güç kablosunu taktığınızdan emin misiniz? Belki sadece SATA' yı takmışsınızdır.
KS KS PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 28 Eylül 2020 #6 Lony111 dedi: Güç kablosunu taktığınızdan emin misiniz? Belki sadece SATA' yı takmışsınızdır. Genişletmek için tıkla... Birazdan fotoğrafını atacağım.
Lony111 dedi: Güç kablosunu taktığınızdan emin misiniz? Belki sadece SATA' yı takmışsınızdır. Genişletmek için tıkla... Birazdan fotoğrafını atacağım.
helvaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 5.742 Çözümler 86 28 Eylül 2020 #7 İçinde dosya var mı? Diski daha önce sorunsuz kullanırken birden mi bu durum oluştu yoksa hiçbir zaman kullanamadınız mı?
İçinde dosya var mı? Diski daha önce sorunsuz kullanırken birden mi bu durum oluştu yoksa hiçbir zaman kullanamadınız mı?
KS KS PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 28 Eylül 2020 #8 . helvaci dedi: İçinde dosya var mı? Diski daha önce sorunsuz kullanırken birden mi bu durum oluştu yoksa hiçbir zaman kullanamadınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet diskim sorunsuzken böyle oldu. İçinde de dosya vardı.
. helvaci dedi: İçinde dosya var mı? Diski daha önce sorunsuz kullanırken birden mi bu durum oluştu yoksa hiçbir zaman kullanamadınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet diskim sorunsuzken böyle oldu. İçinde de dosya vardı.
L Lony111 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2018 Mesajlar 2.173 Çözümler 17 28 Eylül 2020 #9 PustiPowerV2 dedi: . Eki Görüntüle 683549 Evet diskim sorunsuzken böyle oldu. İçinde de dosya vardı. Genişletmek için tıkla... Eğer bağlantılar sağlam ise f12 boot menüsünde girdiğinizde HDD gözüküyor mu?
PustiPowerV2 dedi: . Eki Görüntüle 683549 Evet diskim sorunsuzken böyle oldu. İçinde de dosya vardı. Genişletmek için tıkla... Eğer bağlantılar sağlam ise f12 boot menüsünde girdiğinizde HDD gözüküyor mu?
KS KS PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 28 Eylül 2020 #10 Lony111 dedi: Eğer bağlantılar sağlam ise f12 boot menüsünde girdiğinizde HDD gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Cahilliğime verin f12 boot'u nasıl açacağım?
Lony111 dedi: Eğer bağlantılar sağlam ise f12 boot menüsünde girdiğinizde HDD gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Cahilliğime verin f12 boot'u nasıl açacağım?