Aliilhan Hectopat Katılım 12 Şubat 2020 Mesajlar 20 28 Kasım 2020 #1 Bilgisayarıma format attım Windows'u SSD 'me kurdum sonra HDD yer ayırdım. Ama bilgisayarı açtığımda HDD algılanmıştı ama kullanamıyordum.
Bilgisayarıma format attım Windows'u SSD 'me kurdum sonra HDD yer ayırdım. Ama bilgisayarı açtığımda HDD algılanmıştı ama kullanamıyordum.
mizzy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 1.846 Çözümler 10 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem MSI RX 6800 Gaming Z Trio 16GB | Ryzen 5 7600 | 32 GB 6000MHz DDR5 Ram | Monitör Dell S2721DGFA 27" 2K 165hz IPS | Klavye Theory TH80 Pro | Mouse Razer Viper V3 Pro Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2020 #2 Windows logosu sağ tık > disk yönetimi > hdd ye sağ tık > biçimlendir de hepsine tamam tamam de oldu mu yaz buraya. mizzy dedi: Windows logosu sağ tık > disk yönetimi > hdd ye sağ tık > biçimlendir de hepsine tamam tamam de oldu mu yaz buraya. Genişletmek için tıkla... Windows 10 için yazdım diğerlerinde oluyor mu bilemem.
Windows logosu sağ tık > disk yönetimi > hdd ye sağ tık > biçimlendir de hepsine tamam tamam de oldu mu yaz buraya. mizzy dedi: Windows logosu sağ tık > disk yönetimi > hdd ye sağ tık > biçimlendir de hepsine tamam tamam de oldu mu yaz buraya. Genişletmek için tıkla... Windows 10 için yazdım diğerlerinde oluyor mu bilemem.