Sebastian Vettel Megapat Katılım 17 Aralık 2013 Mesajlar 548 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2016 #1 Herkese iyi sosyaller. Arkadaşlar yeni aldığım HDD'yi bilgisayar USB olarak görüyor. Sağ altta saatin yaninda aygıt yöneticisinden çıkarda da görünüyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Herkese iyi sosyaller. Arkadaşlar yeni aldığım HDD'yi bilgisayar USB olarak görüyor. Sağ altta saatin yaninda aygıt yöneticisinden çıkarda da görünüyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 10 Nisan 2016 #2 Bunun birden çok sebebi olabilir. Aklıma gelen çözümler: SATA portları Intel ve Marvel olarak ayrılıyordur. Mümkünse Intel portlara takın. BIOS'ta SATA Hot Plug devrede ise böyle olabilir. Gerekirse Hot Plug ayarını kapayın. En son Intel Management Engine sürücüsünü kurun. En son Intel AHCI sürücüsünü kurun (genelde STorage Manager diye geçer).
Bunun birden çok sebebi olabilir. Aklıma gelen çözümler: SATA portları Intel ve Marvel olarak ayrılıyordur. Mümkünse Intel portlara takın. BIOS'ta SATA Hot Plug devrede ise böyle olabilir. Gerekirse Hot Plug ayarını kapayın. En son Intel Management Engine sürücüsünü kurun. En son Intel AHCI sürücüsünü kurun (genelde STorage Manager diye geçer).
Sebastian Vettel Megapat Katılım 17 Aralık 2013 Mesajlar 548 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2016 #3 Resim Recep Baltaş dedi: Bunun birden çok sebebi olabilir. Aklıma gelen çözümler: SATA portları Intel ve Marvel olarak ayrılıyordur. Mümkünse Intel portlara takın. BIOS'ta SATA Hot Plug devrede ise böyle olabilir. Gerekirse Hot Plug ayarını kapayın. En son Intel Management Engine sürücüsünü kurun. En son Intel AHCI sürücüsünü kurun (genelde STorage Manager diye geçer). Genişletmek için tıkla... Recep Bey ilginiz için teşekkür ederim sorunu ahci yi ide değiştirerek çözdüm ama bir sorun olur mu bilmiyorum bir sıkıntı olur mu? Dosya Ekleri Adsız.png 4,3 KB · Görüntüleme: 301
Resim Recep Baltaş dedi: Bunun birden çok sebebi olabilir. Aklıma gelen çözümler: SATA portları Intel ve Marvel olarak ayrılıyordur. Mümkünse Intel portlara takın. BIOS'ta SATA Hot Plug devrede ise böyle olabilir. Gerekirse Hot Plug ayarını kapayın. En son Intel Management Engine sürücüsünü kurun. En son Intel AHCI sürücüsünü kurun (genelde STorage Manager diye geçer). Genişletmek için tıkla... Recep Bey ilginiz için teşekkür ederim sorunu ahci yi ide değiştirerek çözdüm ama bir sorun olur mu bilmiyorum bir sıkıntı olur mu?